0 oy
1,269 göst.
Diğer kategorisinde (1,791 puan) tarafından
Karşı komşum ne zamandır hastaydı bende görüşmeyi kestim ne olur ne olmaz diye geçen gün çocukları bebeğimi sevmeye geldiler 3 4 saat kaldılar sevip öptüler kırmamak için bişey demedim neyse ertesi gün tekrar geldiler biraz kaldıktan sonra anneleri çağırdı biraz bebegide getirince seviyim dedi bende verdim hemen arkasından bende gittim tek bırakamazdim asla neyse gittim biraz oturdum konuştuk hastalığından bahsetti baya kötüymüş test yaptık negatif çıktı demişti. Bugün annnem kayınvalidesiyle karşılaşmış aynı zamanda tanıdık bi aile olduğu için sormuş durumu nasıl oldu korona falan değil dimi ? Oda demez mi korona pozitif cikmis evde tedavi oluyor hergun kontrole geliyorlar diye.... Annem aradı hemen söyledi bana başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Oysa kapıya her gün sağlık ekibi geliyor özel kiyafetli insanlar her gün gelip bakıyorlar sürekli sağlık ocağından arıyorlar ama hala inkar ediyorlar bu nasıl bi insanlık anlamıyorum bide bebeğimi öpüp sevmişti ahmak kadın. Eşim eşiyle sürekli görüşür bugünde birliktelerdi sağlık ekibini görünce sordu abi varmı bişey niye geldiler diye adam hala inkar ediyor bişey yok diye... Ve kadın arada bir kapıya iniyor. Geçen gün balkondaydim sesi geliyo telefonda konuşuyor sağlık ocağıydi doktor evdesin degilmi diye sordu galiba oda hemen telaşla yok yok evdeyim çıkmıyorum dedi . Kaç defa sordum ki ona göre önlem alalım diye ama yok inkar etti bugün öğrenince kafayı yedim ya neden sakladı ki önlem alırdık bebeğimi vermezdim kucağına :((((( bişey olursa dünyayı başlarına yikicam başına varya.. ben 2.5 aydır anne babamı kardeşlerimi göremiyorum bide bu cahil salakk yüzünden bişey olursa çocuklarıma kahrolurum

37 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Gider polise şikayet ederdim direk 
tarafından
Katılıyorum ara polisi  şikayet et bencede  Allah korusun is isten geçtikten  sonra napsan fayda etmez
(1,791 puan) tarafından
Ne diye şikayet edicem ki
tarafından
Virüslü olduğunu bizden gizledi bu halde  halde hergün çocuklarını bize gönderdi bebeğimi alıp sevdi falan de insan sağlığı bu kadar kolay değil belki  hastaneye karantinaya  götürürler
Olmadı millete nasil ceza yaziyolarsa onada yazsınlar küçücük çocuk ya hicmi vicdani yok
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Hastaydı nezmaandir diyosun niye veriyorsun ki bebeği illa korona için değil grip bile olsa hasta kadına kirmanak için çocuk vermen senin hatan olmuş o kadında da hiç vicdan yokmuş bile bile bebek sevilir mi ya
(1,791 puan) tarafından
Kız ben vermedim kii kızı kucağında çıktı evden sonra annesine verdi onu görünce koştum zaten hemen arkasından
tarafından
Vicdansiz kadın ya o çocukları size göndermesi bile hata
+1 oy
(7,627 puan) tarafından
Sende görüyorsun saglikcilari niye temkinli olmadınız negatif bile olsa  neden bebeği veriyosun.  İnşallah bişey olmamıştır. 
(1,791 puan) tarafından
Ben evlerine gittikten iki gün sonra gördüm sağlıkçılarin geldiğini ve hala ona geldiklerini bilmiyordum komşulara sordum onun için gelmişler dedi
(7,627 puan) tarafından
Nasi bı vicdan var. Ya bile bile  bu günde rabbim ıslah etsin  belirti felan yok dimi  inşallah. Allah'ım korusun ya
0 oy
(29,523 puan) tarafından

InsAllah birsey olmaz bulaşmaz niye yalan söylemişler ya

(1,791 puan) tarafından
Cahiller iste
0 oy
(4,035 puan) tarafından
Gerçekten inanmıyorum ya sebep olduşu zöan ne olacak mutlaka bunun hesabını sor bi daha da görüşme onunla ne yalancı insanlar ya.  Hastaysan hastasın ayıp bişey sanki ya gerzek hakka giriyor resmen 
(1,791 puan) tarafından
Deli oldum sinirden eşime söyledim o daha çok sinirlendi
0 oy
tarafından
Yuh artık bu nasıl bir dusuncesizlik nasıl bir bencillik ya . Bence bundan sonra çok daha dikkatli ol inşallah birşey olmaz . Okurken çok sinirlendim 
(1,791 puan) tarafından
İnşallah yaaa
0 oy
tarafından
Kusura bakma canim seni haksiz buldum hastaydi diyosun illa korona olmasina gerek yok hasta kadina bebek verilir mi? 
(1,791 puan) tarafından
Kız ben vermedim kii kızı kucağında çıktı evden sonra annesine verdi onu görünce koştum zaten hemen arkasından
0 oy
(10,844 puan) tarafından
Cahil insanın gördüğünde Arkanı dönüp bakacaksın Ne yapacaksın hiç belli olmaz insan kendisini düşünmesi bile başkasına zarar vermemek için dikkat eder işte cahil
0 oy
(3,754 puan) tarafından
İnşallah bişey olmaz cnm ya

Allah akıl fikir versin komşuna madem öyle bişi var ne diye çocukları gönderir ne diye seni ve bebişini çağırır ki 
(1,791 puan) tarafından
Ahmakk işte. Ne diyimki daha
0 oy
(1,305 puan) tarafından
Canım evine kimseyi alma kapiyada gelseler geri gönder sende gitme kuzu durum ciddi hata senin bence
(1,791 puan) tarafından
Offf ***** kafam işte inandim
0 oy
(7,435 puan) tarafından
Birincisi şikayet et canım ikincisi yanlış anlama ama hata sende de var dediğin gibi bu zamanda ailemizi goremiyoruz sende göremiyorum ne diye gelmelerine izin verdin veya çocuğunu oraya verdin sende gitmişsin onlarda bu hastalık olmasa bile bu zamanda ben herkesi virüslü gibi goruyorum eşim markete gidiyor eve gelince adamı virüs Muş gibi görüyorum 
0 oy
(10,571 puan) tarafından
Cnm sende de suç var. Hem çok kotu hastalardı goruşmeyi kestim diyorsun hemde kırılmasnlar die bebeğimi svmelerne izin verdim diyorsun. Şimdi onlar kırılmasn die Allah korusun yavruna bişey olsa bunun hesabnı kim verecek? Inşallah bişey olmaz..
(1,791 puan) tarafından
Ama test yaptık deyince artık ikna oldum ne biliyim böyle olduğunu nasıl saklar insan bunu
(10,571 puan) tarafından
Resmn bile bile sizi tehlikeye sokmuş ya ne diceğmi bilemiyorum
0 oy
(1,312 puan) tarafından
Ne zaman oldu bu olay 14 gün geçmesi gerek inşallah bişey olmaz cnm Allah yardımcınz olsun 
(1,791 puan) tarafından
10 gün oldu ben oraya gideli
0 oy
(3,270 puan) tarafından

Ahh şu an hayalimde o kadına saç baş giristigimi düşündüm telefonu varsa ara ağzına ne geliyosa say bize bişey olursa katıl sensin de terbiyesiz şey :angry::angry:

(1,791 puan) tarafından
Yaa bide kalktı benden ateş ölçer istedi be ahmakk cahill ben onu çocuklarıma kullanıyorum vicdan yoksunu sen hangi akılla istedin
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Bu nasıl bir insanlık ya anlamıyorum ne gerek var yalan söylemeye. Ayrıca sende de hata var 2bucuk aydır ailemi görmüyorum diyosun başkalarının çocuğunu neden eve aliyorsun niye gidiyosun bebeğini sevdiriyorsun. Inşallah bişey olmaz.. 
(1,791 puan) tarafından
Biz komşudan ziyade aile dostuyuz test negatif çıktı deyince aldım ve kızları hasta değil ona güvenip aldım ne biliyim
(2,071 puan) tarafından
Bidaha yapmazsın canım evi falan dezenfekte et ne bileyim kendinize çok dikkat edin nolur nolmaz
0 oy
tarafından
Ama senin hatan canım corona olsun olmasın bu zamanda biye görüşüyorsun hala. Bizim de komşularımız var gider gelirdik şimdi görmüyoruz bile kapida görsek uzaktan selam selam. Yanlış yapmissin 
(1,791 puan) tarafından
Bende bir aydır yüzünü görmemiştim işte ne olduysa geldiler o gün görüştük
tarafından
Kabul etme canım alma evine kimseye de gitme bak kadın saklamış senden bir de
0 oy
(3,907 puan) tarafından
Kuzum ne dicemi bilemedm kii simdi :/
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Yani canım yanlış anlama ama sende çok suçlusun biz günlerdir ailemizi arkadaşlarımızı görmüyoruz görüşmüyoruz bunca insan boşuna mı eve tıkıldı ben hamişeyim eşim çalıştığı için ona yaklaşmıyorum kocamla yatmıyorum bu olayı niye ciddiye alamıyosunuz kimde ne zaman olacağı belli olmaz komşunun senin evinde senin onun evinde ne işin var gerekirse kovsaydın kapıdan bidaha görüşmeseydin çocuğundan değerlimi sanki koca koca insanlar tokalaşmıyo senin bebeğinin ne işi var başka kucaklarda inşallah sizde bişey çıkmaz sende bundan sonra kilitle kapını otur evinde kimseyle görüşme 
(1,791 puan) tarafından
Ya beni resmen kandırdı pislikk kadın bir ay sonra ilk defa görüştük zaten orda öğrendim hasta olduğunu iki haftadır hastaymış haberim bile yoktu
0 oy
(16,583 puan) tarafından
Hata sende bu durumda herkes birer virüs taşıyıcısı olarak görsün kendini diye bas bas söylüyordu KOCA buna rağmen negatif çıkmış sen önlem almamissn bu dönemde kırılmasın gucenmesn demek zamanı değil hastalık bu pis bişey polise desen sana direk şunu sorar mesafe neden korumadin neden çocuklarını sevmesine opmesine izin verdin diye? 
(1,791 puan) tarafından
Kırılmasın diye hay iyi niyetime tukureyimmmmmmm
0 oy
tarafından
Aman dikkat edin kendinize lütfen yaa

İlgili bir soru bulunamadı

412,472 soru

12,417,762 cevap

45,089 kullanıcı

Kategoriler

...