0 oy
1,412 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (588 puan) tarafından
Artik iyice sinir olmaya başlıyorum hamileliğin ilk başlarında dikkat etmem gerekti kanama gözüktü icerde şimdi ise erken doğum riskim var ama ben buna rağmen yemeğimi temizliğimi eşime kahvaltılık şeyler yapmayı tatlılar yapmayı ihmal etmedim kusarakta olsa yaptım hep simdi 29 haftalık oldu oğlum bugünde doğumdan sonra icin 2 ser ölçülük kahvaltılık biseyler yaptım temizliğimi herseyimi yapicam nasipse ama herkes cocuk olunca görürsün sen hic hareket edemezsin bisey yapamazsin gezemezsin aglicak hep sen yorgun olcaksin diyo ya destek olacaklarına köstek oluyo en yakınım bile gercekten öylemi bebegim belirli süre engel olur diye düşünüyorum moralim bozuluyo iyice

26 Cevaplar

0 oy
(645 puan) tarafından
Yok canım öyle bişey tabi eskisi kadar rahat olmuyorsun ama hareketlerinide kısıtlamıyo hem o kadar tatlıki azıcık öpeyim koklayım diyorsun 
(588 puan) tarafından
Ah kucağıma bende alsam sizler gibi keske
(645 puan) tarafından
Alırsın canım minnoşu bebek çok güzel bişey iyiki doğurmuşum minnoşumu diyorum millet zaten doğumuda abartır yok sancıyıda abartır bakma sen hem bebiş olunca evinde bi neşe kaynağın olur:))
(588 puan) tarafından
Destek olmuyo kimse burda bile herkes kötü yanını anlatiyo . Ay insallah canım sabirsizlaniyorum artık
-Reklam-
0 oy
(55 puan) tarafından
Bebeğe göre değişiyor durum ama lohusalıkta zor oluyor tabi ondan sonra bebeğin uslu ise inan hiç bi şey değişmiyor ama bebeğin huzursuz ise zorlanıyorsun tabi. İster istemez ebkisi gıbı olmuyorsun yine de. Uyuduğunda temizlik mi yemek mi kendine vakit mi eşine vakit mi ayıracağını bilemiyorsun ama inan her şey çok güzel oluyor korkulcak bi şey yok yine de. Evlat çok tatlı bi şey ♡
(588 puan) tarafından
Ama evlat için  değer canım ya
0 oy
tarafından
uan ben emziriyorum esim süpürdü siliyor ama her bebek ayni ayni degil benim kizim gazli ve kusan bebek oldugu icin dipdibe durmaya alistik ama kendi kendine oynayan duran aglamayan bebeklerde var
(588 puan) tarafından
Çok yaramaz olsa bile ömür boyu öyle olmicak ki sonuçta mutlaka uslanicak
tarafından
cok sukur rabbim aratmadi varsin ev dağınık olsun yeterki o iyi olsun bugunlerine geri donemicez doya doya sevmek lazim karsimda dag gibi katlanacak çamaşır yigini var ama bebeğim ilgi istiyor is bitmez su var evet herşeyin kisitli oluyor ama herseyde bebeginle guzel o uyursa uyku tatli onun karni doyarsa sende doyarsin. güldüğünde hayat cennet agladiginda cehennem gibi geliyor insana takilma kimseye banada diyorlardi cok sukur kuzumun varlığına öcü degil tatli melek onlar
0 oy
(492 puan) tarafından
Bende biktim herkesin son gunlein tadini cikar cocuk olunca gorecem seni felan biz bu zorluklari goze alarak evlat sahibi olmaya karar verdiysek bir sure elbette zorluk cekecez yani boyle diyenlerde 2 3 cocuj sahibi madem o kadar berbat biseydi niye 2. 3. Cocugu yaptin arkadasim demezlermi adama bende cok bunaldim artik
(588 puan) tarafından
Kim görse banada söylüyo yazık Allah kurtarsin cok zor diyolar gelde kizma yani
0 oy
tarafından
Dünyaya adapte olmak kolay mi kuzum minnacık bir can senden başka sığınacak güvenecek kimsesi olmayan masum korkmuş tatlimi tatlı bir minik tabiki zor olacak tabiki seni yoracak ama inan en fazla üç ay sonra hepsine değecek bebiş seni tanıyacak etrafını tanıyacak onun için hazırladığn güvenli dünyanın tadını çıkartmaya başlayacak ve sen geçen zor zamanı hatirlamayacaksin bile dişleri çıkacak seni isiracak yürümek isteyecek ilk sana tutunacak dünya da bundan daha güzeli var mi :D hiç öyle nosturadamus gibi ortada dolasanlara kulak asma madem o kadar korkunç bir şey mis madem o kadar sormuş niye onlar çocuk yapmışlar o zaman herkes kendi işine baksın boşver hiiiccc umursama
(588 puan) tarafından
Ya evet iste cok güzel bişey karnımdaki hali bile nasıl doğunca düşünemiyorum ama insanlar can sıkıyo iste
tarafından
Valla insanların işi o canım can sıkmak dan başka bir ise yaramiyorlar sağ olsunlar :D :D herkesin söylediğini kafana takarsan ohhooo evin yolu bulunmaz. Bende şimdi ikinciye hamileyim vay başına gelenler vay şöyle zor olacak vay böyle zor olacak şöyle burnundan gelecek böyle burnundan gelecek ya bende biliyorum zor olacağını ben demiyorum ki zaten çok kolay olacak ama evlattan daha güzel bir şey yok şu dünya da insana bütün duyguları yaşatıyor en cok ta karşılıksız sevgi bebeginden o saf sevgiyi gördükten sonra zaten hiç bir şey senin de umrunda olmayacak emin ol :)
0 oy
tarafından
Takma onları ya amann duyma bile herkesin çocuğu herkes herşeyi yapıyor ne olmuş 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 520 göst.
16 Şubat 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 337 göst.
25 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde kayrammm (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,077 göst.
24 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elifzi. (479 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,662 göst.