Kitap okuyan ebeveyn var mıdır bilmiyorum fakat sizlere ebeveynlik çocuk egitimi çocuk psikolojisi ile ilgili kitap önermek istiyorum.Bunlar okuduklarım ve şiddetle her anneye babaya okumalarını rica ediyorum.Bir kaç kitap daha var okumak istediğim ona göre tavsiye etmek istediğim onlarida okursam yazarim. (Mahremiyet eğitimi ve cinsel eğitim okumadım henüz o zamanlara gelmedik daha bebegim 9 aylik )
Hatice Kübra Tongar 1.İtismeyelim iletişelim 2.Fıtrat pedagojisi 1 ve 2 3.Bağırmayan Anneler 4.Allahım ben geldim Adem GÜNEŞ 1.Çocukluk sırrı 2.Çocuk deyip geçmeyin 3.Annelik sanatı 4.Aile ile bağlanma 5.Çocuk neyi neden yapar 6.Güvenli bağlanma 7.Birak ve rahatla 8.Doğal ebeveynlik 9.Doğru bilinen yanlışlar 10.Birak ve rahatla 11.Cezasiz eğitim Haluk Yavuzer 1.Çocuk Eğitimi el kitabi 2.Mutlu yaşlanmak 3.Cocuk ve suç 4.Olumlu düşünme Doğan Cüceloğlu 1.Başarıya götüren aile
HEPINIZIN YORUMLARINI OKUYORUM S***GIREMIYORUM.CEVAP VEREMEZSEM LUTFEN DARILMAYIN FAZLA VAKIT AYIRMIYORUM BURAYA SAGLICAKLA KALIN
Çoğunu okudum henüz degil anne evli bile değilken okurdum gerek çocuk gelişimi gerek kişisel gelişim. Okumak en sevdiğim şey
Çok faydalı bir paylaşım olmuş, teşekkür ederim
Çocuk bak ev temizle yemek yap vakit kalmıyor ki eskiden çok okurdum evlendim elime alamadım hiç
1,491,736 soru
24,375,875 cevap
348,319 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın