Bn gebeliğimi kürtaj olduktan 2 ay sonra kaldım kurtajdan dolayı adet olmuyorum diye düşündüm 10 gün oldu bir türlü gelmiyo eşimde test alms yok çıkmaz dedim yaptım testi çamaşır asmaya gittim bi geldim çift çizgi inanmadım bida yaptm oda aynısı ağlayarak eşime gittim ve testi verdim tarifi olmayan şaşkınlık ve mutluluk Allahm herkese nasip etsn insallah siz nasl öğrendiniz guzel anneler ve hamişler biz 30+4oldk cok şükür
Sabah aşırı bulantım oldu bir anda geldi adetim geciktiği için diye düşündüm çünkü bulantı ağrı çok oluyordu sigara da içiyordum sırf ya varsa ve sigara içiyorum düşüncesi yüzünden gittim aldım eve geldim eşim geldi arkamdan söylemedim tabi ki gittim banyoya gizlice yaptım anında çift çizgi oldu o şokla çıktım lavabodan eşim suratıma baktı noldu sena tuvaletten bu şekilde çıkan ilk insanın ne yaşadın içerde deid Bana bende banyoya götürdüm gördü evde bağırmaya koşmaya başaldı en son cama gidiyordu açıp bağırmaya zor tuttum :D
Biz daha yeni evliydik 35 günlük evliyken test yaptım eşime gösterdim inanmadı çok samimi arkadaşlarımız bizdeydi o da hamile hatta teste onun idrarını damlatıp şaka yaptığımızı düşündü zor inandirdim yani yemin falan ettirdi
Kaynanam soyledi
Bizimki planlıydı cnm, adetim 1 gün geçti test yaptım ama şaşırmadık planlı olduğu için
Ertesi günde doktora gittik 7+3 haftalıkmış
15 nisanda 10 aylık olucak yavrum
Benim de adetlerim duzensizdi o ay yine gecikmisti adet sokturucu icicektim oncesinde test yapayim eger bebek varsa gunah olmasin dedim. Gerci icince de bir sey olmuyormuş da neyse O zaman bilmiyordum. Disaridaydik ve gelirken test aldik yolda. Lavaboya gittim yaptim kenara koydum tam esofmanimi cekiyorum bir gozum takildi yapa yapa alismisiz tek cizgi olmasina. Kontrol cizgisi de idrar koydugumuz yere uzakta bilirsiniz. Yakindaki cizgi kipkirmiziydi bir baktim kontrol cizgisi de kirmizi oldu. Sok oldum aglamaya basladim hemen esimi cagirdim şok oldu konusamadi donakaldi )) sonra hemen yeni test al dedim kosa kosa gitti baya uzaktaki eczaneye 5 dakikada geldi baktik yine cift cizgi sonra da doktora gittik ogrendik bocugumu
canim bende baktim 1yildir cocuk olmuyor ozelde tedaviye baslicaktim kis falan var dediler sonra smear testi istendi falan derken bide yumurtaliklarima bakti ne durumda diye bi doktor bagirdi ben agladim ne oldu ne gördü diye baya korktum dediki kese gibi bisey gördüm direk alttan muane etti ve evet bebek kesesi dedi güldü bende mutluluktan agliyordum şok olmustuk hcg bakti ve 4haftalik hamilesin demişti )) ve suan 21haftalik şükürler olsun ♡
Canim ben adetime daha 1 hafta vardi sabirsiz bi insanimda biliyonmu icime dogdu var dedim ya kendimi tuhaf hissediyodum sonra bi yaptim cok silik cizgi esim inanmadi bakti filan ben agladim tabi sonra apar topar hastaneye gittik kan verdim 10.12 cikti sonra sevine sevine geldik gecenin bi yarisinda suan 11+6 olduk
1,493,180 soru
24,397,627 cevap
349,872 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın