Benimde olmuyordu 5 yıllık evliyim 2 defa tüp bebek yaptık yine olmadı adetlerim zaten düzensizdi.. Poliksitik over var bende ne bitkiler aldım ne testler yaptım hepsi negatif ne hocalara gittim boş. Ve en son eşimle tartıştım babamlara gittim meğer hamileymişim ordan da mersine git sen teyzelere tabi babamlarla beraber 1 hafta kaldım orda ama hergün aqua parka gittim metrelerce yüksekten suya kaydım her akşam koşu yarışı yapıyoruz kuzenlerle sabahları spora gidiyorum falan hamileyim haberim yok ;) sonra beraber İstanbula döndük arada mide bulantısı oluyor ama kimin aklına gelir hamilelik bide bende kist var dedim kist ten bulanıyor çünkü başıma gelirdi hep ... 1 ayda annemde kaldım hergün nargile falan gezme tozma bilmem neler ama felaket başım ağrıyor ne ağrı kesiciler alıyordum kabızlık oldu kabız ilaçları aldım normalde de asla kabız olmam başım sık ağrımaz bende strese yordum eşimle kavgalıyız ondan diyorum ;) sonra neyse beni almaya geldiler barıştık falan eve gidince bide benn adet olmadım 3 ay diye adet söktürücü kullandım ve yine adet olmadım sonra heralde menepoza giriyorum diye doktora Bi gittim 3 aylık hamile olduğumu öğrendim eşimde dışarda ben tabi şoktayım doktor da eşine müjdeyi benn vereyim dedi ben hala şoktayım konuşamıyorum bile ya diyorum önce beni inandırın Allah aşkına dalga geçmiyorsunuz dimi diyorum hayır diyor ne dalgası gülerek ;) eşimi çağırdı müjdeyi verdi oda aynı benim gibi şokta 3 aylık olduğunu söyledi kan testi yapalım diyorum doktorda kızım burda 3 aylık bebek var kalp atışı var bebek oynuyor diyorum sen bana kandan bahsediyorsun dedi o günü asla unutamam şu anda 35 haftalığım kızımın engelli olacağını falan söylüyorlar şu mübarek gün hürmetine rabbim hamileliğimi nasıl sır gibi sakladıysa kızımıda öyle sağlıklı yapsın inşallah canım biraz uzun oldu helal et hakkını bizimki 5 yıllık Bi hikaye ;)