0 oy
1,235 göst.
Diğer kategorisinde (2,423 puan) tarafından

Kizlar neler yapiyosunuz. Bebisi olanlar uyuttu mu ne durumdalar hamisler  uyuyabiliyo mu :) ben besik sallamaya devammm :D pişşş demekten ağzım kurudu :D 

21 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Keske bnde besik sallasam galiba ckmaya hazrlabiyo benmki de habjre altima vuruyo kendni sertllestryo resmen karnmda dineliyo :D

(2,423 puan) tarafından
Daha simdiden böyle bi çıktıktan  sonrayı düşün :D
tarafından
:D :D hoyt dedm mi uyucak tembihledm :D
(2,423 puan) tarafından
Benimkine  de bi hoyt der misin :D zira kafayı yemek üzereyim:D
tarafından
Derm tabi hoytt uyu bakim hiiiii :D
(2,423 puan) tarafından
Yok bana bakıyo şuan sus be zahide teyze der gibi :D
tarafından
Terbiyesiz :D hih demem.bidaha
(2,423 puan) tarafından
Ah şimdiki gençlik:DDD
tarafından
Ahahahah :D :D
-Reklam-
+1 oy
(2,051 puan) tarafından

Bacak kramplarim yüzünden uyuyamiyorum cnm 32 haftamdayim mide yanmam da bir taraftan:(

(2,423 puan) tarafından
Ay çok zor bilirim :(( benim migrenden ağzıma ekşi sulu gelirdi yatamazdım allah  kurtarsın biran önce canım sağlıkla kavuştursun:)
(1,114 puan) tarafından
Bende 29 haftaligim bacak krampları ve mide yanması bende de var cnm :(
(2,051 puan) tarafından
Ahh cnm ahh sorma bunlar yetmezmis gibi bide sürekli wc ye gitmekten artik biktim:(
(1,114 puan) tarafından
Onu hiç demiyorum zaten :)
+1 oy
(2,334 puan) tarafından

Ben şimdi uyuttum kızımı canım. Seninki de bi an önce uyur inşallah :)

(2,423 puan) tarafından
Amin insallahhh  canım:) senin ki kaç aylık uyaniyo mu gece ?:)
(2,334 puan) tarafından
6.aya girdi canım. Evdeyken gece 2 ye 3 e kadar uyumuyodu 2 3 defa da uyanıyodu sabaha kadar ama 15 gündür falan annemlerdeyim biraz düzeldi çok şükür bu saatte uyuyo sabah 7 gibi uyanıyo
(2,423 puan) tarafından
Ay masallahhh böyle gider inşallah kuzum. Benimkide 5 aya girdi bozuldu uykusu sık uyaniyo bağırarak
(2,334 puan) tarafından
İnşallah seninki de düzelir canım. Benim kızım da evdeyken ve buraya geldiğim ilk günler her şeyden en ufak bi sesten korkardı gece de bağırarak uyanırdı burda bi hocanın yanına götürdük o okudu biraz bi de nuska yapıp verdi onun üstüne düzeldi biraz
(2,334 puan) tarafından
Aynen öyle ya ☹
+1 oy
(3,459 puan) tarafından

Ben bu akşam çok çikolata yedim şimdi ateş basıyor beni kalbim gümbür gümbür fenayım yani kendimle uğraşıyorum :ermm:

(2,423 puan) tarafından
Ay yeme o kadar benimde çarpıntım  çok solurdu sakin kal derin derin nefes al camdan
(3,459 puan) tarafından
Eşimde aradı dedim böyle böyle oldu diye birdaha yemeyeceksin çikolata tatlı falan dedi kızdı ya normalde doktorda tatlı yeme demişti şekerim falan yok ama niye böyle oluyor anlamiyorum
(2,423 puan) tarafından
Olir canım normal hamilelikte  zaten hormonlar tavan ben çay kahve hamur işi tatlı yedim mi o gece uyuyamazdım yani çarpıntı dan
(3,459 puan) tarafından
Aynen öyle canım ya rahat rahat canımızın cektiginide yiyemiyoruz
0 oy
tarafından
benm kızım 9da uyumustu  ben namaz kldm kur-an okudum oturdum tv izliyordm karanlikta elinde bez sallaya sallaya kalkms gelms uykumu aldm bem diyo:)) şuan cizg film izliyoruz
(2,423 puan) tarafından
Oyyy maşallah. Allah kabul etsin mubatlrek gecede duaların  kabul olsun
tarafından
amin amim cumlemizimkini ins senin yavruda ins uyur dnlenrsn cnm
(2,423 puan) tarafından
Onsallah kuzum 5 aylik olcaz son zamanakrda uykusu bozuldu bağırarak uyaniyo :( dualarında benide hatırla:(
tarafından
okuyarak yatr annesi meleğini dua ederm tabikide butun muslumanlara ederm dualarmi  ayetel kursi oku nazar duasi oku bol bol❤
(2,423 puan) tarafından
Okuyorum  canım benim çok teşekkür ederim ❤
0 oy
(3,797 puan) tarafından
Ağrılar uyutmuyo kasık ağrisı başladı bu gecede :( saga sola zor dönüyorum zaten kuyruk sokumu kemigim sanki kırılmiş gibi 38 oldum ama bende bittim galiba :(
(2,423 puan) tarafından
Kiyamam sona gelmişsin allah sağlıkla kavuştursun. Bacak arana yastık koy bana iyi gelmisti
(3,797 puan) tarafından
Amin canmm benm cok saol koyuyorum zaten yastikta koymasam mümkün degil yatamam heralde
(2,423 puan) tarafından
Aynen öyle yastıksız doguralamazdim bile :)
0 oy
tarafından
Ağrılardan uyumak ne mümkün. Sabaha kadar bir sağ bir sol. :))
(2,423 puan) tarafından
Ah o ağrılar :) olsun herşeye değer:) bacak arana yastik  köy bende ise yaramıştı
tarafından
Değer tabi ki , bir doğsa miniğim artık. ❣ Koyuyorum canım ama bu kuyruk sokumu ağrısına bir şey fayda etmiyor.
0 oy
(762 puan) tarafından

Yok cnm ne uyuması bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum bi sağ bi sol  :( 29 haftalık olduk

(2,423 puan) tarafından
Kiyamam canım bacak araba yastık koyup yatmayı denedinmi
(762 puan) tarafından
Evet ama ağrısı geçmiyor bir türlü
0 oy
tarafından

Bende bişeyler atıştırıyorum her zamanki gibi :D

tarafından
ahahaah bazem yiycek bsey bulamyrm evde ben ya aperatif seyler aryorm hep
tarafından
Zor valla iştahım çok açılıyor bakalım nasıl olacak
tarafından
ayni haftalarda saylrz bnm istahm normal ya
tarafından
Acaba diyorum kan hapı yada pekmez mi iştah açıyor ki ben bu kadr acıkmıyordum yiyordum ama abartı değildi hiç şimdi sürekli bir açlık hissi var
tarafından
valla blmemki ben icemyrm  kan hapi cnm modemi cok fena yapyo
0 oy
(452 puan) tarafından
Çooktan uyudu bnm oğlan, bu aralar sürekli bi uyku halinde yavrum 10 aylık oluyor artık şüphe ediyorum aslında sarılığa mı yakalanıyor diye, bugün iki kez 2şer saat uyudu akşam saat 20de uyandı saat 9da tekrar uykum var diye mızmızlanmaya başladı
(452 puan) tarafından
Normalde sabah 9 uyanır öğlen 1 2 gibi yatar sonra 4 5 gibi kalkar ve akşam 9buçuk gibi uyurdu.

Bu sabah 9da uyandı altını değiştirdim tekrar yatağına kpydum mamasını verdim içsin diye bende lavaboya gittim elimi yüzümü fln yıkadım kahve yaptım kendime, gittim oğlanı kaldırmaya diye uyumuş, 12 gibi kalktı 2 buçukta tekrar yattı 4buçuk kalktı 6buçuğa yakın yine yattı 8de ben kaldırdım çok geçe kalırsa sonra uyumaz diye 9da yine huysuzlanmaya başladı.

Belkide seninde dediğin gibi kırgınlık var heralde üzerinde.

Seninkide inşallah bi an evvel uyur cnm
(2,423 puan) tarafından
Inşallah canim. Bebişin in uyku düzeni çok iyi allah nazardan saklasin  inşallah Bende oturtabilirim  bi düzen bebegim e
(452 puan) tarafından
Kaç aylık cnm bebeğin
(2,423 puan) tarafından
5 aylik olcak aslında iyi uyurdu ama son günlerde düzeni bozuldu:(
(452 puan) tarafından
Diş fln çıkarıyodur cnm belki, inşallah tekrar eski düzene döner
0 oy
(704 puan) tarafından

Sanırım bebek yer degistiriyo canm karın agrım hazimsizligim var ara ara nefes darlıgı cekiyorm simdede terleme geldii ayy analık ne zorrr Allah yardımcımız olsun 26.haftamdayim yarın 27 :angel: 

(2,423 puan) tarafından
Allah sağlıkla kucağına almaayi nasip etsin kuzum.  Evet dünyanın zor ama en güzel şeyi evlat ❣
(704 puan) tarafından
Amin canım benim aynen öyle haklısın vallaa :))❣
0 oy
tarafından
İntentenn ipek anne sesi indir o pis pislesin 

Bn uyuttum oğlumu inşallah uyanıp da bni yormaz
tarafından
Şimdi ki bebekler zehir maşallah anlıyorlar her seyi. Yahu kocamla sarılıp uyuycm hemen uyanıyor biliyor msn
(2,423 puan) tarafından
Biraz büyüyünce rahatlarız inşallah:)
tarafından
İnşallah tek umudum çocuk büyütmek çok zormuş gerçekten anneme hayran kaldım 4 tane peş peşe
(2,423 puan) tarafından
Kız  eski çocuklarla şimdiki bir mi şimdikiler fena
tarafından
Hemde nasıl. Bak ağzına emzik veriyorm atıyor tekrsr veriyorm atıyor yine veriyorm atıyor hemde gülüyor
Gizlendim TM mi bakayım napck dedim ağladı hemen sonra emziği attı bakiyo sağa sola :) vay dedim sen bnle oynuyosn he
Kız yatağa koyuyorm alın beni nurdan diye resmen bağırıyor he :) ağlamak degil yani
0 oy
(365 puan) tarafından
Çocuk uyutma kervanindanim yemein ederim benmi onu uyutuyom yoksa omu beni hiç belli değil  
(2,423 puan) tarafından
Doğru dedin gözlerim  istemsizce kapaniyo  biri beni uyutmak için bu kadar uğraşacak 2 gün uyurum :D
(365 puan) tarafından
Ah valla beni anlattn su an  deliksiz bir uyku için neler vermedim varyaa ayy ayy hamileyken hemen dogsada sevsek derdik şimdi debiran önce büyüsün deriz  valla hiç bu cümleyi kucagimi sanmazdim ama hamisler uyuya bildiginiz kadar uyuyun çocuk olduktan sonra semos ve ben gibi uyku için dua edersin valla ☺
0 oy
(515 puan) tarafından
Oğluşum acıkmış yanıma aldım ikimi yatiyoruz babası işten gelecek onu bekliyoruz 
(2,423 puan) tarafından
Oh maşallah iyi yatmalar:)
(515 puan) tarafından
Teşekkür ler teyzesi
0 oy
(4,757 puan) tarafından
Uyku moduna girdim uyuyamıyorum canım 
(2,423 puan) tarafından
'nden canim hayırdır
(4,757 puan) tarafından
Sırt ağrısı bir taraftan mide yanması bir taraftan uyutmuyor kuzum ya
0 oy
(1,382 puan) tarafından
Kızım uyudu oğlumu şimdi uyutuyorum gözlerimden uyku akıyo valla:)
(2,423 puan) tarafından
Ay bide iki tane yaşları kaç  :)
(1,382 puan) tarafından
Kızım 4 yaşında oğlum 6 aylık olcak düzene girmedi hala:)
0 oy
(5,936 puan) tarafından
Internette pispisss sesini aciyorum artik dilim damağim kuruyor çünkü:) oglen 3 den beri ayakta 20 dk önce uyudu bende biraz dinlenip yatacağım 
(2,423 puan) tarafından
Çok zor uyuyo şimdiki bebisler :)
(5,936 puan) tarafından
Aynen öyle canım folik asit balık hapları inanilmaz hareketli yapıyor bebeği daha anne karninda ve doğduktan sonra birde ben planli hamile kaldim gebelikten 3 ay önce folik asite basladim ve hamile kaldim 4 ayda oyle 7 ay folik asit;) 5 ayda balik yagi cocuk iyice hareketli
0 oy
(2,560 puan) tarafından
Kizimla savasiyorum kucağımda uyuyo yerine koyuyorum uyaniyo bu 4. Denemem bakalim kac denemede uyutabilcem :)
(2,423 puan) tarafından
Benim bazen 10 denemeyi buluyo arada bi saçlarım dik dik oluyo yani ;D
(2,560 puan) tarafından
En sonunda dayanamayip beraber uyuyoruz babayı salona atiyoruz o dha guzel aslinda:)
0 oy
(128 puan) tarafından

Ağzını boşa yorma bebeğin sese alışıksa youtube'da piş piş sesi var onu dene :D

(2,423 puan) tarafından
Denicem canım:D
0 oy
(2,865 puan) tarafından
Uyuma boşver uyuyup Napıcan :D 
(2,865 puan) tarafından
:D onları da solladın hatta :D
(2,423 puan) tarafından
Hatalı solladıysam lütfen ara :D kamyon arkası zaaaaq :DD