0 oy
407 göst.
Diğer kategorisinde (43 puan) tarafından

Her konuda soru sorabilirsiniz guzel bir tecrübe 

Kendi yöntemlerim ve deneylerimden asla pişman diilim:)

4 Cevaplar

0 oy
(5,371 puan) tarafından

Canm bm doğurdum zaten de şunu merak ediyorum şimdi bnde spinal olcaktım m 2 kez vurdular genel oldum nyse sorum şu şimdi bni sedye ye oturttular yan şekilde ayaklarım boşta sallanır şekilde oturdum o an uyuşsaydım nası olcaktı yani düşmez miydim ne bilim bide benm uyuşmadğmı onlar nerden anladı :D

tarafından
Anında bacaklarına bı ateş vuruyo bunun olacağını söylüyorlar zaten sonra yardım ederek acele bı şekilde yatiriyolar seni o anda bile uyuşmuş oluyosun kendi kendini sedyeye atamayacak kadar yani öyle yere falan dusmezdin
(5,371 puan) tarafından
Bna hiç bşy demediler kız anladım ama saolasın canm
tarafından
Bende 37 gün oldu sipinal doğum yapalı önceki epiduraldi ama bu daha kolay geçti sanki
(43 puan) tarafından
Cnm tuba o kadarını bilemem ama neden uyuşmadın onu anlamadim ve nasıl öyle bir hata yapıyorlar seni sedyede uzanacagin sekil oturtup yapmasi lazimdi inneyi  daha bana birinciyi vurduklarinda sag ayağım titredi ve ikincide hemen uyuştu ve başladılar hemen
Bide iki tane inne yapıyorlar zaten bilgin olsun :)))
(43 puan) tarafından
Tubacım bence etten anlıyorlar inne vurunca etler düşüyor resmen bacaklarımız bir plastik gibi oluyor nasıl test ediyorlar inan sormadım:)))
-Reklam-
0 oy
(1,145 puan) tarafından
Ben de spinal oldum ama bisey sorcam.. Beni sedyeye oturttular ve aşağıya doğru egilmemi söylediler belime baticon sürdüklerini hissettim.. Ama sonra bayilmisim uyandifimda bebek alınmış ve beni dikiyolardi. Diktikleri kısımda uyandım ve uyanıkken diktiler. Bacakların uyusuktu. Normalde spinalde bayılma olmuyor diye biliyordum ama ben bayıldım. Sizde nasıl oldu
tarafından
Anladım canım
(43 puan) tarafından
Biranne kesin senin sekerin düşmüş cnm ac beklemekten üstünede damar yolundan sakinleştirici vurunca uyumuşsun
Ne kadar da sakin görünsek olmaya çalışsakta kalbimiz hızlı çarpıyor o sakinlermiş için sakinleştirici veriyorlar peki sen sordun mu genel anestezimi yoksa spinal mi belki bir sorun olmuştur genele dönmüşlerdir
(1,145 puan) tarafından
Sordum spinal olduğu söylendi ve bana zaten genel anestezi yapayacaklarini söylediler yoğun bi ödemim vardı tehlikeli olabilir demişlerdi genel için.
(43 puan) tarafından
Ozaman ilk dediğim gibi şekerin düşüyor bende hep uyanıktım dikişlerim dikilirken bir ara uyudum gittim hemen gözlerimi geri açtım çünkü şeker düşüyor nabiz düşüyor ve sakinleştirici veriyorlar o an uyumak istiyor insan bazıları uyuyor yanlız bu uyuma olayı bebek doğduktan sonra oluyor sakinlesiyor insan bebeği sağlıklı doğduğunu duyunca çok mutlu oluyor ve rahatlıyor işte;)
(1,145 puan) tarafından
Ben daha igne olduğum esnada uyudum spinal verilirken. Uyandifimda bebek doğmuş beni dikiyolardi. :) sağlıkla doğdu ya Allah herkese nasip etsin. Ama.hala aklımda uyanınca tepedeki yuvarlak ışık var ya ona karnimin  yansıması geliyordu. Kırmızı şekilde :)) psikolojik olarak kotu oluyor bebeğimi sordum ama o arada gözüm tepemdeki  isiktaki kırmızı yansıma da :))
0 oy
(220 puan) tarafından

Belden asagimi uyuşma oluyor o :ermm: bide sacmalayip konusuluyomu onda kaynanaya söve küfür falan ederim diye nasl korkuyom iç dünyam o kadına fazla kinli 

(1,145 puan) tarafından
Ben sovmedim :) ama la la lalala diye şarkı söyledim. Bebeğim nerde bebeğimi sporcu yapcam ben felan dedim:)) hafif bi etki olabilior
(220 puan) tarafından
Ayy o daha kötüymüş  :))
(43 puan) tarafından
Umudunannesi vallahi ne yalan soyleyim ben bir ameliyat geçirdim genel anestezi oldum ve çıktığımda ağrıdan gelene gidene kufur etmişim spinal öyle diildi  bebeğim herşeyi yukardaki aynadan izledim hemde sonuna kadar
(220 puan) tarafından
Belden aşağı oluyo dimi o onu diyodum işte çıktıktan sonra sacmalama gibi bisey olmadimi
0 oy
tarafından

Ben de oldum 9 ay önce 6 kilo fazlam var Onu nasıl verebilirim:D bu konuda da yardımcı olursan cok memnun olacam

(43 puan) tarafından
Filiz kilo meselesine gelince ben fazla kilo almadım 5kilo aldim hamileligimde ve çocuk 2.700dogdu ama kucucuk birşeydi 25gunluguz şuan ama hala küçük kalan 2kiloda koşturmadan gitti ama zaten benim kendi kilom vardı onları vermem lazım:))) yoksa çocukla ilgili kilom kalmadi emziren anneler hep veriyor kilo sen niye vermedin ki erken mi kestin memeyi Bol hareket çocukla ilgilenmek uykusuzluk emdirmek verdiriyor kiloyu en çokta emzirmek verdirirmis
tarafından
Ben 9 ayda 2 kilo almıştım çocuk  4 doğdu benim kilo çocuklar alakası yok ama formül buldum ablam 1 ayda 15 kilo verdi onu yapıyorum.bu ara iki tane hamilelik üst üste yasadim
(43 puan) tarafından
Ne yapıyorsun cnm banada söyle:(
Emzirirken kullanabiliyormuyuz bide
tarafından
Bügün 4 gün 1.5 kilo giti
tarafından
Evet anne sütünü artırıyor ve zayıflatıyor ve vücut 'daki yağları yakıyor canım bende emziriyorum ama bebek en az 5 aylık olması lazım gaz dan dolayı

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 64 göst.
6 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 122 göst.
16 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 505 göst.
0 oy
8 cevap 277 göst.

414,191 soru