0 oy
5,203 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (78 puan) tarafından
Bunu burada ne kadar sormam doğru bilmiyorum ama moralim bozuldu paylaşmaya ihtiyacım var. Eşimle 6 aylık evliyiz 6 aylikta hamileyim bu aralar eşim sinıirli  yorgun gibi birbirimizden elektrik almıyoruz ilişki benim canım istemiyor o da ne istediğini bilmiyor ben hamilelikten ötürü zaten rahatsizlaniyorum, kpssye hazırlanıyorum kendime çok bakmıyorum... Dün sokakta alımlı bir kız geçerken onu süzdüğünü gördüm. Böyle şeylerden nefret ederim kendimi çok kötü hissediyorum böyle bir şeyi normal mi karsilamaliyim siz olsanız ne düşünürdünüz ?

23 Cevaplar

0 oy
(55 puan) tarafından
Eger kendine bakmiyorsan tabıkı normal görmelisin. İlk gün hamıle kaldın heralde, eşler taptaze bedenlerine doymadan hamıle kalınca malesef böyle olabiliyor, hamilelik cinselligin rafa kalkmasını gerektirmez bence, ayrıca yorgunsun halsizsin ama kpss nasıl calisabikiyorsun şaşırdım canım, eşler evvde doymazsa dışarıda kırıntılarla doymaya çalışırlar, belkide o sokaktaki kız sizden hayli hayli çirkindir ama diymadigi için kirintiya gitmiş dikkat edin bakmak zinanın postacisidir daha 6 aylık böyle 9 ay ve doğum sonrasında neler yaşanır aranizda
(78 puan) tarafından
Yorgun ve halsiz olmakla birlikte kpss çalışmak zorundayım çünkü bebek olduktan sonra hiç calisamam bu benim için zor bir dönem bir çok şeyi düşünmek zorundayım. Eşime yalvardım hemen çocuk olmasın diye ama o hemen istedi. İlerisi içinde bilmiyorum artık...
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bakim sart valla canim kusura bakma  
0 oy
(214 puan) tarafından

Bende aynı durumu yaşadım bi ara elimden geldiğince giyindim suslemdim hiçbirşey yok gibi davrandım makyajsız karşısına çıkmadım fln erkegimi kafesledim yani:D geçiyor zamanla merak etme sen sadece çabala evliliginiz için 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 2,737 göst.
9 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde MimozaCicegi (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 1,163 göst.
5 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Veraaaa. (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,852 göst.
26 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hdyemahsun (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 2,064 göst.
4 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mucizelerim02 (9 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,581 soru

24,402,688 cevap

350,278 kullanıcı

...