Eşim 5 gibi işten geldi dedi ki bahçeye(İLÇE BU ARADA KIZLAR BAHÇE) ise gidecem iftardan sonra 2 saat filan sürer dedi oldunuz yerle bahçe arası yarım saat filan neyse iftarinizi yaparken doydum dedi kalkmış ben yemek yerken saçını filan yıkamış fon çekmiş üzerini filan değiştirmiş sanki ise değil arkadaşlarıyla disarda gezmeye gidiyo normalde iş kıyafeti hep yağ olur işinden dolayı yani baya kirli olur üzeri nolduysa az önce ise ise giderken fon cekilmis parfüm sıkılmış üzeri degisilmis nereye gidiyor dedim ise gidiyom filan dedi sonra tamam dedim hava da yağmurlu ve rüzgarlı oldu için kapı çarptı yolcu ederken kapiyi bı sinirlenacti laf söyledi çok şüpheye düştüm kizlar nolur dua edin hislerim doğru çıkmasın
Adam süslendi püslendi diye aldatma aklina gelmesin bence .
Ruh hali öyle istemiştir belki.
Şüphen varsa takipte kal.
Belki yeni alınmış bir parfüm belki bir kıyafet belki bir saç jolesi ayakkabi vs onu bu hale getirmistir herzaman işe eskilerini giyerek gidiyodur arkadaşlarina mahcup oluyodur belki güzel giyinmek isdemiştir giyinip süslenmek illa aldatiyor deildir peki iş saatimiydi herzamaki de nereye gidion die sordun bu soruda eşine güvenmediğini belli etmiştir oda la havle çekerek gitmiştir
1,491,356 soru
24,370,542 cevap
347,989 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın