0 oy
340 göst.
Aile kategorisinde (12 puan) tarafından
Arkadaşlar 6 aylık oğlum var sabah yatakta yanımdaydı yataksan aşağıya düştü Kurban olduğum Allahım korudu hiçbirşey olmadı çok korktum ama şükür birşey olmadi esim salonda uyuyordu bu arada kaynanamlarla  yaşıyorum işte gidip söyledim bu çocuğa birşey olsaydi sana onlar napardi biliyon demi diyor bana bu çocuk benim ben ustermiydim düşsün moralim çok bozuk kusura  bakmayın uzün oldu

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım bir şeyi yok inşallah 
(12 puan) tarafından
Yok iyi çok  sukur cnm
-Reklam-
0 oy
(1,082 puan) tarafından
Cocuk duse kalka buyuyecek ayrica kaynananin bunu demeye hakki yok. Onlarda düşürebilir ama sen annesi oldugu icin onlara dunyayi dar getrsen hakkin ama onlarin degil
0 oy
(51,016 puan) tarafından
geçmiş olsun canim
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun dikkat et canım yere yatır 
0 oy
(3,919 puan) tarafından
Gecms olsn cnm kaynanangillemi oturuyosun ayni evde
0 oy
tarafından
Sana onlar ne yapardı derken kayanananlari mi kast ediyor tövbe yarabbim benim çocuğum düşecek onlar bana cezamı verecek 
0 oy
(3,533 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun. Ana gbi kimsenin  ciğeri yanmaz  . Enek veren ana. Ama hesabı onlar sorar 
0 oy
(4,041 puan) tarafından
Şöyle insanlara söyleme herşeyi Allahın belaları çocuğa bişey olsa en çok senin canın yanar. Ayrıca ben de çocuğun yanına uzanıp uykuya dalmıştım yataktan düştü.  Bana o çocuğa bişey olsaydı diye söylenmeye başlayanın tepesine binerdim. Anne sensin sen en çok sen yanarsın bilerek mi yaptın sanki.  Benim bebeğim iki kere düştü üstelik. Şimdi çok dikkatliyim. Asla bırakmıyorum sen de bi daha bırakmazsın tamam işte

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 904 göst.
0 oy
4 cevap 204 göst.
12 Haziran 2024 Diğer kategorisinde zeynos1234 (2,843 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,057 göst.
15 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (8,513 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 350 göst.
13 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Babayevajennnni (39 puan) tarafından soruldu