0 oy
480 göst.
Diğer kategorisinde (3,957 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Paylaştığım pastanin tarifini sormuşsunuz hemen vereyim canlar anca zaman bulup girebildim buraya.

1 gece önceden

1 c.b nişasta 

1 s.b un vanilya

500 gr süt ile muhallebi kıvamına getiriyoruz soğuyunca strecleyip kremanın üzerini kaplayacak şekilde hava kalmasın buz dolabına alıyoruz.

Sabah 1 paket sıvı krema ve 1 adet eritilmiş çikolata isteğe bağlı içerisine parca çikolatalar biskuviler konulabilir ki ben koydum çok güzel oldu koyup mikserle karıştırıyoruz.  Ben hazır pandispanya kullandım hazır aldim ki tamamen eşit olsunlar guzel görünmesi adına 

En alttaki pandispanyayi şerbet ile ortadakini nescafe ile en üstte kini de çok az şerbet ile islattim bu arada ortadakini en çok islatin diğerlerinde çok koymayın ki parcalanmasin.

Süs çikolatası:

1 Adet bitter çikolatayı benmari usulü eritiyoruz yağlı kağıdı pastamızı aşağı yukarı ölçerek kesiyoruz bir poşete aktarıp ufak bi delik açtığımız poşetten akıtarak şekil veriyoruz mermer bi tezgahta durmalı ki donsun  en son krem santi ile dış kısmını yapıp çilekler ile süsleyip çikolatayı yapıştırıyoruz 30 40 dk pastayı buz dolabına alıyoruz.

Bukadarrr umarım anlatabildim:angel: 

Yapanlar olursa paylaşın görek 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Pandispanya in tarifi ne tam olarak nişasta un vanilya süt mü? 

Kremasını tarifi ise krema ve çikolata mi
tarafından
Pandispanya degil kiz o muhallebisi :))
tarafından
Tarif çok karışık geldi hala cozumleyemedim ☺️
tarafından
Pandispanyayı hazır almış kız onun tarifi yok krema ve süsleme yapmış onun tarifini vermiş
-Reklam-
0 oy
tarafından
Abooowww çok iş :) en iyisi hazır almak :D

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 596 göst.
29 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Merve.2022 (426 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 782 göst.
0 oy
11 cevap 594 göst.
0 oy
10 cevap 535 göst.
4 Nisan 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde ceylin34 (1,698 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,682 soru

24,449,178 cevap

353,864 kullanıcı

...