Paylaştığım pastanin tarifini sormuşsunuz hemen vereyim canlar anca zaman bulup girebildim buraya.
1 gece önceden
1 c.b nişasta
1 s.b un vanilya
500 gr süt ile muhallebi kıvamına getiriyoruz soğuyunca strecleyip kremanın üzerini kaplayacak şekilde hava kalmasın buz dolabına alıyoruz.
Sabah 1 paket sıvı krema ve 1 adet eritilmiş çikolata isteğe bağlı içerisine parca çikolatalar biskuviler konulabilir ki ben koydum çok güzel oldu koyup mikserle karıştırıyoruz. Ben hazır pandispanya kullandım hazır aldim ki tamamen eşit olsunlar guzel görünmesi adına
En alttaki pandispanyayi şerbet ile ortadakini nescafe ile en üstte kini de çok az şerbet ile islattim bu arada ortadakini en çok islatin diğerlerinde çok koymayın ki parcalanmasin.
Süs çikolatası:
1 Adet bitter çikolatayı benmari usulü eritiyoruz yağlı kağıdı pastamızı aşağı yukarı ölçerek kesiyoruz bir poşete aktarıp ufak bi delik açtığımız poşetten akıtarak şekil veriyoruz mermer bi tezgahta durmalı ki donsun en son krem santi ile dış kısmını yapıp çilekler ile süsleyip çikolatayı yapıştırıyoruz 30 40 dk pastayı buz dolabına alıyoruz.
Bukadarrr umarım anlatabildim
Yapanlar olursa paylaşın görek
1,496,682 soru
24,449,178 cevap
353,864 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın