0 oy
376 göst.
Diğer kategorisinde (74 puan) tarafından
Ben normalde çok hayat dolu neşeli hiç bişeyi umursamayan takmayan Bi insandım yani dünya yansa Bi bağ otum yanmaz derler ya öyleydim kızım doğduktan sonra bende Bi hassasiyet korku değişik duygular var ya böyle kızıma bakıp ağlamam geliyor onun için üzülüyorum  dünya kötü sonuçta her an bişey olacak kızım yalnız kalacakmış gibi hissediyorum onu kaybetme korkusu yaşıyorum içimde bilmiyorum psikolojik destek almam gerekiyor mu ama hiç iyi değilim aklıma dalak ***** şeyler geliyor kızıma bişey olacak diye hayal kuruyorum fln böyle hayattan zevk almamaya başladım artık her şeyi kafama takar oldum gece olunca bile darlanıyorum yani neyiz biz diyorum uyuyoruz uyanıyoruz akşam okuyor uyuyoruz hep böyle saçma sapan şeyler kuruyorum napmam lazım ben hiç bişeyi umursamak istemiyorum artık tamam kızım için endişe etmem doğal ama bunun Bi sınırı olur da bende o yok çok üzülüyorum halime bana Bi akıl verin

9 Cevaplar

0 oy
(820 puan) tarafından
Allah kalbine insirah ferahligi versin canim bol bol dua oku aklinada oyle seyler getirme Rabbim korusun kollasin evladinida insallah
(74 puan) tarafından
Amin canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(2,447 puan) tarafından
Bende aynı ya. 7 24 kızımlayim. Görüştüğümüz kimse olmadığı için esim hariç birbirimizden başka kimsemiz yok diyorum. Oyle değişik saçma düşüncelerden başım ağrıyor artık ama yalnızlık psikolojisi galiba 
(74 puan) tarafından
Ya bide şu virüs mahvetti insanları valla bak sürekli bişeyler düşünüyorsun eve tıkanıp kaldık korkuyoruz fln napacağımı bilmiyorum acil Bi psikolojik destek almam lazım
(2,447 puan) tarafından
Ilac verecekler diye gidesim gelmiyor benim de. En çok yetememekten korkuyorum. Anne baba ayrı büyüdüm ben annenannemde. Annem gibi olurum diye korkuyorum. Allah gönlümüzü ferahlatsin inşallah canımm yavrularımız Rabbim e emanet
0 oy
(14,407 puan) tarafından
Aynı duyguları yaşıyoruz Geçen gün sabaha karşı rüyam da deprem oluyor kızımı tutamıyorum kucağım da sallanıyoruz sürekli kalktım kızımı öptüm öyle ağladım ki görümcem korktu bir şey oldu diye
(74 puan) tarafından
Aynıyım bende rüya görüyorum artık kurmaktan kafamda rüyalarıma gidiyor uyanıp ***** gibi ağlıyorum çocuğuma nolacak böyle
(14,407 puan) tarafından
Bende bilmiyorum Kaç aylıksınız
(74 puan) tarafından
5 buçuğu canım
0 oy
tarafından
Biraz kuran falan oku canım yada evde aç dinle iyi gelir diye düşünüyorum
0 oy
(629 puan) tarafından
Aynı duyguları ben yaşıyorum kızıma bisey olursa napatim bana bisey olursa kızım napar  die allahım buyuktr rabbim ne onlarsız bizi bıraksın nede bizi onlarsız biraksin rabbim uzun ömürler versin hepimize
0 oy
tarafından
O bendede var ama.ileri derecede degil dunya hali.bozuk insallah yavrularimizin gunahina girmemısizdır evlat cok.baska allah hepsine uzun omur nasip eylesin acılarını göstermesin rabbim amiin
0 oy
(6,912 puan) tarafından
Cnm bebeğin ne kadarlık
(74 puan) tarafından
5 buçuk aylık
0 oy
(3,024 puan) tarafından
Eveeeeet annelerin dunyasina hosgeldin 

Hepimiz s*lak sacma  hayal kurup sonra ustune agladik bunu kimse inkar etmez bence ben bile yaptim bu işte annelik duygusu ahahah bide ustune lohusalik malesef ki ilk basta boyle bir hâl aliyoruz 

Ama geciyor hepsi merak etme:) suan oglum 9 aylik yani iyyim ben
0 oy
(583 puan) tarafından
Bunun adına "annelik" denir

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 305 göst.
30 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 751 göst.
6 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Miniklerin annesi (1,024 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 257 göst.
5 Ağustos 2022 Aile kategorisinde I3lknurum.02 (730 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 870 göst.
3 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,930 soru

12,167,269 cevap

36,629 kullanıcı

...