Kız valla yemek yiyiroum bırakmıştım o kdr moralim bozulmuştu iyi bende yiyim bari gidip
Senin adına o kadar mutlu oldum ki anlatamam Rabbim evinizin bereketini arttırsın inşallah kuzum
Senin adına çok sevindim kuzum. Boşuna dememisler hamişlerin duası kabul olurmuş diye. Valla o postunu gördüğümden beri aklımdan çıkmıyordun. Şu an çok çok sevindim canım bana yapılmış gibi mutlu oldumm rabbim sana eşine yardımcı olsun inşaallah hayatimm
Ne güzel işte canım Allah yardım ediyor bi kapı açıyor colugunun çocuğunun rizki
Ayyy çok mutlu oldum şu an sevinçten ağlıyorum bak gördün mü bebislerinin bereketini şükürler olsun Rabbime
Yemin ederim ağladım şuan rabbim kimseyi darda koymasın çok çok çok mutlu oldum canım çok sevindim ben sana dedim git muhtara yardım eder diye ayy çok mutlu oldum şuan ya eşine işte ayarlicam demiş eşin gitsin yanına yarın canım belediye de ayarlar muhtar sigortası da olur çalışır mis gibi rabbim dualarımız kabul etti boşuna dememişler hamile ve lohusaların duası kabul olur diye Allah razı olsun muhtardan
1,491,642 soru
24,374,191 cevap
348,216 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın