Biz düğün bitti ben Bursa'dan İstanbul'a evime geldim sonra eşimle sahile gitik resim cekindik görenler tebrik etti biraz İstanbul'u gezdirdi sonra evimize gittik
Baba evinden alindiktan snra kayinvalidemlerin evine girdim.ilk. ekmek bölüp yedim esime yedirdim insanlara bölüp dağıttım bereket olsun diye. Bi de bizde düğün vs hersey bittikten snra damadin arkadaşları eve gelip gelinlik yaptırirlar corba kahve vs. Gitmezler sabaha kadar. Ama biz kaçtık. düğünden snra üstümüzü degistirip eglenmeye gitmistik
Vallahi bızde adet yok ama kaynanam gilde cok adet var bende de yaptılar
Evın dıs kapısına çivi çaktım sonra paket yag sabıtledım surup. Icerı bahceye gırdım onumde yerde ip su ve balta vardı suya tekme attırdılar ipi aldırdılar baltayı aldırıp kenara koydurdular dedım tm oh rahatladım ıcerı kapıya girerken kaynanam onumde takla attı. Hepsı adetmıs,
Bizimde kapinin eşiğinden girmeden gelin ne isterse onu söyler oyle iceri girer ama benm.ne acelem vardiysa kosarak girdim iceri bana güldüler ama tam altin istedi akilli benm gbi acele etmedi
Cay tabagi kirdirdilar onu hatirliyorum degisik
Bana birsürü bişeyler yaprdılardılar ne anlama geliyorsa artık kaynanamada gıcık olmuştum aslında güzel bişey bence ama sırf kaynanayın sevmiyorum diye o yaptırdı diye sinir olmuştum
1,488,500 soru
24,331,358 cevap
345,676 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın