Geline degilde damada yaparlar burda eve girerken yumurta ve dayak yedi kocam hahahah adaetleri batsin o gun ev temizledm heryer yumurtqydi hahah)) hahah bide heycanliydim kacack yer ardm ben bi gidiymde yumurtalari temizliym dedydm hahha
Hiçbişey yoktu düğün bitti okul çıkışı gibi dağıldık yemeğe gidelim dedim eşim ben gelinlikle yemeğe gitmeyi sevmiyorum dedi sinir etti beni
Ben hiç birşeyi hatırlamıyorum yahu.. yapmadım heralde :'D konfeti patlattılar bı.
Biz kayilvalidem gile goturduler once kurban kestiler sonra şekerli kahveyle bal yedirdiler adet diyemi enerji diyemi onu bilmiyom tabi
Bizim geline sadece eve girince bir kaşık pekmez yedirdiler bide abime. Banada bardak kirdirdilar elime ekmek verdiler. Kuran-i hatırlamıyorum. Ama zaten orda gerginlik ve sinirle bardağı bi firlattim tuz buz oldu
Biz dugunden sonra corbaciya gittik genclerle 3falandi eve geldik. Bizi birakip kactilar buyuklerden falan kimse olmadi yani o yuzden bilmiyorum varmi yokmu
Bizim alayda kız tarafı damatla gelin yesin diye 1 tane ekmek bide bütün kızarmış tavuk verilir tabi gecenin yarısı iki kişi onu yiyemeyecegimiz icin misafirlerle beraber yedik sonra kayın validemlerin diğer evine gittik
Hiçbir şey yapmadım
1,488,369 soru
24,329,239 cevap
345,606 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın