Ayni evde olanlar ne yapsin peki onu da dusundunuz mu? Hem ev hem yemek hem cocuk hem kocayla ilgilen kaynanla gorumcen hanım aga gibi otursun oldu baska bizde insan evladiyiz demi
Yardm etmesini gectim evi dagitmasin ona da raziyim en son yapmamaya basladm buyuk kavga çıktı oyle akli basina geldi
Cocugum kolik yapmasan gelir soylenir yapsam ayri soylenir sen bana is mi yaptigini saniyosn yok bilmem ney ocagin 2 gozunu birden kullansam soylenr sanki kendi tupu dolduruyo ya gicik kadinn makarna yapsam yanina corba yapsam niye 2 yemek yapiyosun yok bilmem neyy bla blaa blaaa... esim odada olsa bile cat kapi odaya girer geldee kafayi yeme bu kadinlaaa insani cileden cikartiyo en son kavgamzdan sonra konusmuyorum etmiyorum kafam kulagm rahat benimle muhattap olma dedim butun bunlarn ustune gitsin sagda solda dedikodumu yapsnn yasina basina bakip utanmadan daha nelerr nelerr...
Anneme gelince kendi annem geldi ev ustunde olmama ragmen dogum yapmstm soba odasndaydk toz vardir diye kadin duvar pencere perde hicbisey birakmadi gelir bize 5 dk durmaz kaynanamn da isine gelir ona is kalmaz yaaa bin defa derim.anneme gelip bisey yapma diyee ama kadin durmuyo