Kızlar kızım 1 yaş bir aylık ve hale tek başına yürümüyor ben bazen karşıda duruyorum gel kızım gel diyorum canı isterse koşarak geliyor istemese emekliye rek geliyor ve sürekli elimden tutup beni çekiyor yurut diye ne zaman tek başına yürümeye basliya cak bu çocuk yasitlari hep yürüdü bunun korkuyorum ya Bir şey varsa
Niye korkuyorsun ki 1 bucuk yasinda yürümesi bile çok normal
bbak canım seninle aynı zamanda olan bir post emin ol ccok daha sıkıntılı durumlar var bizler anne olarak hep olumlu olmalıyız ki evlatlarımız da güçlü olsun. Rabbim ne olursa olsun bize evlat nasip etti. Benim de oğlum 3 yaşında tma anlamıyla konuşmaya baslamadi. Bununla ilgili o kadar çok yorum ve kötü olasiliklar var ki ama ben oğlumun yapısını bildiğim için kulak asmiyorum ve sürekli ilgilenmeye etkinlikler yapmaya çalışıyorum en önemlisi sevgimi veriyorum. Boşver sen kimseyle kıyaslama bişey söylendiğinde takma. İleride hala yurumediyse tedviren doktora gösterirsin. Ama biz anneler bebeklerimizi gücümüzle sevgimizle kusatmaliyiz. Rabbim eksikliklerini göstermesin
Canim her bebek farkili hiccc kiyaslama ona bakarsan ben 4 yasinda konusmaya baslamisim
Cnm benimki de 13 aylık yürüdü, hemen kötü düşünme zaten yürümeye meyili var çocuğun yürüyecek biraz daha sabır
1,508,321 soru
24,617,176 cevap
364,412 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın