Şimdiye kadar sana edilen en garip iltifat nedir? Bana kimse bir iltifat bulunmadı şöyle bir şok olayım
Iltfat almadimki garipte ola hahahahah
İltifatmi ?itirafmi? Hangisini soruyon bacikoo
Iltifat aldığım oldu ama ilginç değildi
Elmacik kemigimin uzerinde iki tane ben var yanyana ama minik ona iltifat etmisti birisi o benler orda cok hos duruyor demisti bana ilginc gelmisti
iste bu benler
Kiz ay şuan çok komiğime gitti hatırlayınca
lise zamanlarinda bankaya gitmiştim para çekmeye para da benim degildi oysaki yurtta kaliyorduk biz hocamız maaş dağıtacaktı o göndermişti bizi
adamın bitanesi arkamizda duruyordu mal mal da bakıyordu parayı çektikten sonra aynen söyle demişti
hanim efendi çok güzelsiniz dedi bende he anan da güzel demiştim adam da anamın da vay anasını avradısınız demişti.
Kaynanam ikinci gelinimde insAllah senin gibi olur demesi ve benim onun o anda simsiki sarilmam ve onunda boynunun tutmasi
En çokta yalandan yapılan iltifatlara bayıliyorum ayY canım neguzel zayıflamsn manken gbi olmusun yakismş sana amaa aynada goruyom kendmi zayif dglm koca göbegm ne peki
İltifat garip değildi ama olay garipti arkadaşımla çarşıda yürüyoduk bi kaç kişi de erkek grubu geliyodu karşıdan çocuğun biri baya yüzüme bakıp duraksayıp Allahım ne kadar tatlı böyle şeker bi surat olabilir mi demişti manyak mı ne ama baya önüme geçip durdu yani bm algılayamafım ne olduğunu bana mı diyo ne oluyo bşy demeden koşarak uzaklaşmştm
Kiz ben bekarken yaşlı kadınlar sulaniyodu bana Biri bakışların çok güzel demişti
Biri nasıl beyazsın kar gibi seni alan yaşadı demişti öyle değişik şeyler
1,508,133 soru
24,615,039 cevap
364,292 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın