Kızlar 1 senedir evliyim eşimle görücü usulü evlendik hemde 2 ay sonra birbirimizi tam anlamıyla tanımadan neyse konuya gelelim evlendikten sonra bile telefonla cok oynardı oyun ilk günleri bile baya tartışmalarımız oldu bu yüzden cocuk gibi oyun oynamayı çok sever neyse oyun bilgisayarı aldı aralık ayında şuan 2 aylık oglumuz var ve sürekli başında geceleri bile oynuyor yataga saat 5 6 da geliyor beni çok seviyor agzımın içine bakıyor hatta ama kendini o kadar oyuna veriyor ki beraber hiç bişey yapamıyoruz ben oturma odasında oğlumla o mutfakta bilgisayarla gece uyumadığı içinde gündüzleri hep uyuyor cok sıkıntılarımız oldu ailesi yüzünden bana hiiç sahip cıkmadı ilk zamanlar cocugu ilk duydugunda bile sırf onlar yüzünden aldırmak istedi beni boşamak istedi annesigil yüzünden evliliğimze cok müdahale edildi görümcem doğum yaptıktan 2 hafta sonra cocuk kucagımda bogazıma sarıldı kaynanam hakaretler etti eşim benim yanımda oldu tam ama hala ailesinin dibindeyiz taşıncagız diye söz verdi maddi durumum yok 2 3sene dişini sık diyor bana akıl verin kızlar ben mi abartıyorum herseyi özellikle bilgisayar oyun konusunu o kadar bunaldım ki yoruldum ki ailesinden dolayı artık ona tahammülüm kalmadı beni cok sevsede