0 oy
833 göst.
Aile kategorisinde (2,447 puan) tarafından

Benim anne baba ayrı ikisiyle de çok bağım yok, annem biraz da hastalık hastası biri o bayılmıştı, anneannemin evinden çıktım babamın evine gittim bide ordan çıktım :) gelin çiçeğimi unutmusum bide  yemek kalmamış aç kalmıştım :D Allah uzun ömür versin anneannem herseyimi yaptı. Cok ağladım cook. esim istiyosan geri götüreyim demişti :D

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yemek yerken boynumdan assa kadar sofra bezi sermislerdi sarmislardi sofra bezyle beni ahdhhahshs bide gelinliğimi eteği araba tekerin altında kalmıştı babamla sarılır Ken en kötüsü de düğünde gelin odasına giderken çocuğun teki 2 metreydi duvagim asılıp çekmişti duvagimi esarbim dusuyordu nerdeyse Allah'tan kuaför arkadaşım salondaydi o düzeltti ahshhaha
tarafından
Ay gülesim geldi :))
(2,447 puan) tarafından
Hahah gelinlik önemli tabi her gelinin başına geliyor o sofra bezi :) ucuz yırtmışsın :)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kapıyı tutup kiz parası aldiklarinda nerdeyse kavga çıkmıştı. Eşimn oturdugu ilçeye giderken de gelin arabasının arkasından çarpmışlardı boynum kırılıyordu. Carpan kisi de konvoydan birisiydi :ermm:

(2,447 puan) tarafından
Ha doğru bide o var doymak bilmeyen bi grup var kapı tutmadan :) geçmiş olsun canım gençlerin kan hızlı akıyor işte
tarafından
Az daha benim de kanim akıyordu ama geçti :))
0 oy
tarafından

Önceki sevgilimle aynı mahallede oturuyoruz ve aynı gün evlendik gelin alma sırasında konvoylar karışmıştı:ermm:  bizim arabalarla onların arabalar aynı anda mahalleye giriş çıkış yaptı karışıklık oldu ben gelin çıkarken onlar gelin getiriyorlardı bide kuşak bağlamada ağlamayan ben gelin arabasına bindikten sonra araba sahibi acıklı bı şarkı açtı diye ağlamıştım ablam kapattirmisti müziği :D

(2,447 puan) tarafından
Kafan mı karıştıydı acaba kiz :))
tarafından
Bende bilmiyorum babama sarılırken falan ağlamadım ama müzikle ağladım :)
(12,523 puan) tarafından
Ahahha ayyy olaya gel djdkkd
0 oy
tarafından
Ne sen sor bn anlatayım
(2,447 puan) tarafından
Anlatmak istersen tabi anlatabilirsin canım :)
0 oy
(122,510 puan) tarafından

Gelin alma degilde benim babam seni alan ertesi gun geri getirir derdi hep :ermm: dugunun ertesi gunu balayi icin otel baktip esimle oteli begendik bi snrli gun yola cikcaktik eve donerken beni babam merak eder eve birak yarin balayima giderken al dedim o da tm dedi bizim mahallede bi alt sokaga kadar geldik arabayla :D snr esim eee sevdos biz dun evlendik yaa dedi bende eeee dedim esim simdi seni niye eve birakiyimki biz zatem evlendik dedi :angel: bizde geri donduk bizimkilere gorunmeden :D gorselerdi babam bi buhran gecirirdi dugunun ertesi gun geld diye :D

(2,577 puan) tarafından
Ulaaaaan kahkaha attım:)) seni alan geri getirir:)))))))) benim babamda beni verirken 25 sene ben çektim kalan 25 senede sen çek gör dedi benimkine benimkide baba istemeye gelmeden soyleseydin ya dedi :D
(122,510 puan) tarafından
Ahahahahahaaa
(2,447 puan) tarafından
Hahaha gitseydin keşke ben geldim diye :D
(12,523 puan) tarafından
Ay koptum ahahhaha
0 oy
(1,822 puan) tarafından

Dugunde dansnederken o zamanlar iki yasinda olan yegenim gelip kuyruguma yatmisti bildiginiz boylu boyunca kuyrugumda yatiyodu ay bide tatliydi sipam ustunde takim elbise agzinda emzik :) gerci gelin almada degildi bu ama olsun :)

Gelin almadada soyle bisey oldu biz sadece bizim tarafta dugun yaptik esimin pek kimsesi olmadigi icin o yuzden kiz evinde duruyodu kaynanamda biraz rahatsizdir bacagindan felc falan gecirdi degnekle yuruyor. Arkadaslarim hadi giyin ustunu salona az kaldi teyze birazdan kiz cikacak evden demisler oda yok ben daha yemek yiyecem demis duyunca gicik olmustum bogazima fazlaca duskunde :)

(2,447 puan) tarafından
Yaa kıyamam her çocuğu pistten alamıyorsun işte :)  haha oda güzelmiş :D
(1,822 puan) tarafından
Elimde buyudugu icin zaten cok hosumada gitti kendi cocugum gibi o benim :)
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Bizde de gelin çıkarken ben çok kastım kendimi ağlamamak için çünkü olay çığrığıdan çıkar hastanede biterdi  benim yerime eşim ağlamıştı anneme sarılırken. Kardeşimin nişanı da da bacısını verir gibi nişan takılırken ağlamıştı. 
(2,447 puan) tarafından
Yazık gii fazla duygusal demek ki:)
(13,316 puan) tarafından
Aşırı değil ama aile söz konusu olunca çok duygusal. Kayınpederimin kanser olduğunu söylemek bana düşmüştü maalesef. O zaman da çok zor gelmişti.
(2,447 puan) tarafından
Allah şifasını versin inşallah canım
(13,316 puan) tarafından
Ne yazık ki 5. Senesi bitecek canım rahmete kavuştu dermansız dert vermesin rabbim kimseye. Allah şifa arayanlara bir an önce versin
(2,447 puan) tarafından
Amin insallah kuzum. Mekanı cennet olsun inşallah
0 oy
tarafından
Erkek tarafı konvoy yapmamıştı beni almaya esim anne ve babası gelmişti. Arabaya bindik gidiyoruz Allah kulu yok yollarda. Moralim bozulmuştu ama baktim canim abim arabasıyla bize yetişip gidene kadar korna çalmıştı hep erkek tarafının iş bilmezliği  :)
(2,447 puan) tarafından
Ağlatmıyorlar zaten insanı dut dut dut diye bosver kiz :)
(3,275 puan) tarafından
Ayy kıyamam yaa abin yetişmiş ne güzel ☺☺
tarafından
Evet abim olmasa napardim  iki hafta arayla düğün yaptık  :)
0 oy
(2,577 puan) tarafından
Gelin almada değilde istemede benim çok fena oldu. Eşimin arkadaşı benim kendi arkadaşıma tutulmuş işte. Neyse kahveleri arkadaşım yapıyor bu ***** benim eşimin kahvesine tuz atacağına arkadaşının kahvesine atmış yani fincanlar karışmış. Ama kızda şaşırmış kasıtlı değil. Kapıdan bakıyorum benimki sohbet ederek kahveyi içiyor. Neyse bunun arkadaşı kahvesini aldı balkona çıktı sigarayla içecek. Bunun kahveyi yudumlayip annemin suratina puskurtmesi annemin buna tokat atması arasında 2 saniye anca vardır ;D bide babam çok pis gommustu beni. Sen emin misin bak o kadar peşinde koştun ben çektim sen çekme sana bı tavsiye demişti herkes güldü ben yerin dibine girdim tabi. Eşimde evet baba dedi. Sonra baktı babam çok ciddi işte çok hazır cevap lafın altında kalmaz felan dedi babam eşimde baba bunu isteme günü niye söyledin önceden deseydin ya dedi :D
(2,447 puan) tarafından
Hahaha güzel günün nazar i olmuş demek ki :)
0 oy
(99 puan) tarafından
Ben konvoya çok hevesliydim eşim de biliyordu . Sagolsunlar gelin almaya da organize olup büyük bı konvoyla geldiler.  Ama gelin arabasının şoförü manyak çıktı . Düğün salonu zaten evimize yakındı ama o 15 dakikalık yolu 2 dakikada gitti.  En son gözümü kapattım adam sürerken . Çocuklar pesimize takılmaya korktu.  Konvoy da hak getire tabi kimse yetişemedi.  Bı kaşık suda boğazım var o adamı :D
(2,447 puan) tarafından
Arada çıkıyor öyle ya benim de arkadaşımın düğününde şoför oyleydi valla daha da nedime olmam dedim olmadım :D
(99 puan) tarafından
Yol kesenlerin üstüne üstüne sürdü . Canavar gibi çocuklar korktu kaçtı ya . Kardeşimle ben birbirimize baktık korkuyla gidene kadar canım çıktı tövbeler olsun :D
0 oy
tarafından
Kiz Allahim seninde tüm  olaylar yaşanmak  için  o günü  beklemiş  sanki 
(2,447 puan) tarafından
Heralde :))
0 oy
tarafından

Bizde ben gelinlik arabasinda onde oturuyodum esim arabayi kullaniyodu. Cekiliş vardi. Cicegimle aynadan kolumu cikarip el salliyodum bi anda huuuuuyyyy evleniyoruz diye esim bagirdi cicek dustu :D hajsjsj tabiki goturuldu cicegimm ah neler cekti basi zavalli cicegimin

(2,447 puan) tarafından
Hahaha Allah seni kiz :D kossaydin peşinden :)
(12,523 puan) tarafından
Ahahaha ya Aytaç :Ddd
0 oy
(817 puan) tarafından

Ben duğunumde oynerken birden küpem kulağimdan açilib goguslerimin arasina duşmuşdu oradanda gobeğime kocamin teyzesinin kizi geliniyimin altina girib elini uzadib gobeğimden goturmuşdu cok utanmişdim :D

tarafından
Ayy buna çok güldüm işte eheheheh:))
(817 puan) tarafından
Hatirladikca kizdan utaniyom
(2,447 puan) tarafından
Hahaha güzelmiş :))
0 oy
(36 puan) tarafından

Gelin almada değilde düğünde oynayacam diye bayılmıştım hastaneye götürmüşlerdi gelinlikle  :D

tarafından
Neee:))) çok güldüm valla ayy
(2,447 puan) tarafından
Hahah çok mu sıktınız gelinliği :)
(36 puan) tarafından
Yok cuma kına cumartesi düğün bide çok oynadım yemek bile yemedim tansiyonum dustu heralde kameralarda bana zoom yapmış rezillik :D
(2,447 puan) tarafından
Hahaha streste eklenence perde inmis demek ki :D
0 oy
tarafından

Ay beni cikrmya geldikleelri zaman ben lavabodaydm regl olmustum:D:D

(12,523 puan) tarafından
Ahahahhahahhahahhahaha:D
tarafından
Benimki trajikomik bir durum oldu millet beni almk icin asgda beklyor ben ped takmakla ugrsyorum iki kisinn yardmyla :D
(2,447 puan) tarafından
Nasil başardın kiz ben arkadaşımla wc girince 15 20 dk oluyordu :D
(12,523 puan) tarafından
Gelinliğin sağ çıktıysa şükretmek lazım jsjsjs
tarafından
Cok şükür sag cıktı gelinligim allahtn ilk gunu fazla gelmez salonda gidip degstrmk zorunda kalmamstm :D
0 oy
(253 puan) tarafından

Düğünüm zaten kısmen hiç benim istediğim gibi olmadı ama Benim de saf kaynanam benim yüz örtümü unutmuştu benim başıma örtülmesi gerekilen evden cıkarken onun getirmesi gerekiyor bizde ona çok bozulmuştum davul zurna getirileceklerdi beni çıkartırken annem çok istedi ama oda olmadı öyle işte neyse onları hatırlayınca canım sıkılıyor ;)bide komik olan bişey oldu düğün bitti biz evimize eşimle girerken babaannesi bide amcası yengesi vardı onlar soktu eve bizi eşimin babaannesi başımızdan aşagıya şeker döktü şeker gibi tadımız bozulmasın diyeymiş:D 2 sene oldu evleneli mutluyum huzurluyum çok şükür 

(2,447 puan) tarafından
Allah mesut etsin canım. Her düğünde var heralde bir ukte
0 oy
tarafından
Aynı gün fotograf çekimi yaptık sonra evden gelin alma oldu salona geçtik.  Eşimin ailesi tarafi uzaktan geldi hep otelde konakladilar ekstradan birisi daha çıkınca oda kalmamış eşim kendi odasını vermişti o gece gelip bizde kalmıştı :) 

Sonra fotoğraf cekimine gittik sahil.kenarina böyle uçurum kayalıklar var benim de gelinlik kuyruklu . Fotoğrafçı bizi oraya çıkardı arkama gelmiş kuyruğu düzeltmek için örtü serer gibi eliyle cirpinca ben geriye gittim eşim tuttu . Tutmasa uçurumdan hoooop denize gidiyordum bayağı da yüksek yani bildigin uçurum ve yüzme de bilmiyorum çok korkmuştuk valla orda bitirdik çekimi yüreğim daha fazlasını kaldırmadı :D gelin almada cenaze gibiydi bana sarılan ağlıyor sonra birbirlerine sarılıp agliyorlardi beni evden zor cikaridlar eşim bile ağlamamak için dudaklarını kemiriyordu ah ahhh şimdi benim de bı kızım var nasıl evden çıkarırım bilmem
tarafından
Hahahaja ayy sesli güldüm niye o kadar ağladılar hele eşim ağlamamak için dudaklarını kemiriyordu kısmında bittim hahahaha:D
tarafından
Uzağa geldim ailenin tek kızıyım halamın falan da çocuğu yok bizi çocukları gibi severler .onlar neyse de eşim beni alıyordu zaten o niye duygulandı onu bende bilmiyorum :D videoyu izlerken kahkaha attım o şekillerine mimiklerine falan
tarafından
Duygulandı zaar :D
(2,447 puan) tarafından
Esimde bizde kalmıştı bekar evinden çıkınca aile ilcedeydi git gel olmasın diye :D kız nasıl cesaret ettin Allah senii
tarafından
Valla fotoğrafçının aklına uyduk bacım :D
0 oy
tarafından
Maleseg yok :)
(2,447 puan) tarafından
Mutluluklar canım :)
0 oy
(442 puan) tarafından
Gelin alma da değilde eşim arabaya kimseyi almadı o sürdü beni de öne oturrttu düğün salonuna geldik eşimin babası yok vefat etmiş herşeyle kendi ilgilendi kafası o kadar dolu ki arabadan indi beni indirmeden salona doğru gitti baktm adam beni unuttu kendim inip arkasından seslenmistim onda dönüp AA kusura bakma ya daldım demişti hatta o esnada foto bile çekmişler hala derim torunlarima anlatcam beni bırakıp gittiğini derim ..  

bı de tam giriş yaocakken iş arkadaşları geçti yanımızdan utanıp elimi bırakmıştı 
(2,447 puan) tarafından
Anlatacak anınız olmuş canım :) evlenmiş niye utanıyor daha :D
0 oy
(406 puan) tarafından
Ben farklı şehirden gelin gelmiştim kendi memleketimde gelinliğimi çöpten sakınırken düğün salonunda bile yerleri kontrol ederek giydiğim gelinliğimi eşimin köyünde yapılan düğünde gelin arabasını direkt çamurun içine koymuşlardı ve beni orada indirip yere hiçbir şey sermemişler bile neymiş efendim adetmiş tozun toprağın çamurun içinde beni arabadan indirir indirmez Zeybek oynatmislardi sonra üstüne bir de eşimle dans ettirdiler gelinliğin belime kadar çamur olmuştu Bir yandan dans edip bir yandan ağlamıştım millet zannediyor ki gelin olduğuma ağlıyorum oysa ben gelinliğimi ağladım 3 kez Kuru temizlemeye verdim ama o çamur lekesi dantellerin içinden hiç çıkmadı 3000 lira para vermiştim ve çok severek almıştım gelinliğimi düğünüm o gün bana zehir olmuştu...
tarafından
Çok kötü olmuş benim bile içim acıdı yeminle
(2,447 puan) tarafından
Benim de ya ilk düğün salonda oldu da 2. Esimin ailesinin evin önünde oldu yağmur da vardı heryerim çamur olmuştu bende evde oturup inmemistim :D

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 987 göst.
+1 oy
26 cevap 1,602 göst.
18 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 913 göst.
0 oy
8 cevap 411 göst.
26 Ekim 2022 Diğer kategorisinde &Nazenin & (650 puan) tarafından soruldu

404,213 soru