Şu ramazan günü milletin derdi nedir yaa
Görümcemin kapısına birisi hayvanları bırakmış tarlasına eşide demiş burası benim arazim sen meden ekinime zarar veriyorsun hem burda benim karım kızım yengem anam var git o yana tartışma başlamış gitmiş ailesini toplamış gelmiş en az 30 kişi saldırmışlar bunlara adamı resmen doğramışlar görümcemin eşini sen misin benim burda ailem var diyen diyip görümceme saldırmışlar o arada eşi de silaha koşmuş üstüne atlamışlar adamın silah patlamış 25 yaşındaki oğlan olmuş biri yaralı görümcemin kaynınin kafası 7 yerden kırık parmaklarını kesmişler off off çok uzun ama yazamıyorum jandarma gelmiş görümcem demiş biz sizi aradık erkek geleydiniz böyle olmazdı ah demiş yenge bize yolu şaşırttılar diye görümcem in 3 çocuğu var küçük oğlanı kirli sepetine saklamış bisey olmasın diye kızının birini dolaba birini kanepenin altına Allah gözümün önüne geliyor da piskolojim bozuldu resmen
Büyük kiz 14 yaşında resmen bitkisel hayata girmiş görümcem öyle eşim getirdi bize kaynanamla zaten yan yanayız kadın yemiyor içmiyor evlerini atese vermişler herşey yok oldu yayla gibi yerleri vardı resmen yalancı cennetti 16 sene çalıştım didindim yaptım dedi off off
Allahım sen yardım et çok zor çok Allah ıslah etsin
Zaten önceden husümetleri varmış eşinin kıyafetlerini getirdi açık mavi bir gömlek olmuş kıpkırmızı eşim diyor evlerinde bahçeleri kan içinde çamaşırlar yerde her yerde bıçak boş kovan adamlık mi 2 kişiye 30 kişi ve kadının ırzına geçmeye çalışmak kocasının gözleri önünde adam dayanamamış milleti yara yara silahı koşup almış
Haneye tecavüz nefsi mudafadan az ceza alıcak ama hem.kan davası başladı hemde yerlerimden yurtlarından oldular
Ne yazıkki ERZURUM :( öyle pis insanlar ki o köyde efendiler var Şerif efendi Hikmet efendi onlara Kurana kadar küfür etmişler