Bunu neden yaziyorum bilmiyorum ama yillar gecsede unutmam bundan 13 sene kadar onceydi 9 10 yaslarindaydim evimize kiraci aldik ust kata cok tatli ciftlerdi babamlar yemek hazirlayinca onlarida cagirirlardi cocuklari olmuyordu surekli beraberdik bnde gderdim gunduzleri otururdum onlarda bir gun dedilerki bize maddi dururumumuz iyi degil kaloluferi yakmasakda eve soba kursak olmazmi dediler bizimkiler kiyamadi kabul ettiler sonra odun komur aldilar koyacak yer yoktu catiya kiyalimmi dediler bizimkiler yine tamam dediler iste o gun basladi hersey catidan halati asagi atiyorduk biz asagidan babamlar kancaya takiyordu bizde burhan abiyle cekiyorduk balkondan o da iceri goturuyordu 1 torbayi goturdu gelirken eli kalcama carpti catinin balkonu cok dardi yanliskla oldu sandim 2. Torbada yine carpti 3. Torbada yine carpti cocuk akli oldugum icin 10 kerede carpsa yanliskla oldu sandim burhan abiydi cok sevdgim abiydi ama yinede korktum bida gtmedim onlara bir gun annem dediki patlaklari al catiya gotur dedi baktim burhan abi geliyor o da yukarida oturuyor onun gtmesini bekledim annem kizdi ne bekliyorsun gtsene dedi tamam dedim baktim burhan abi gozukmuyor ciktim yukari bi baktim evine gelmeden kosede ayakkabilarinin ipini cozuyor maksat benim gelmemi bekliyor oyalaniyor hizlica gttim onunden arkamdan geldi belimden tuttu yavas git dedi dusersin dedi belim tutarak catiya cikti bnmle sigara icecegim dedi ben gideyim dedim nereye dedi bnde annem kizar abi dedim kactim sonra bida onlar varken sofraya bile gelmedim hep yanliskla olmustur dedim taki 3 4 sene onceye kadar buyuyunce anladim aslinda insanlar o kadar masum degilmis ben taciz edilmisim bilmiyormusum Allah korumus anneme anlatsam eger beni suclarlardi cunku cok iyiydiler kiracilarimiz ve annemde uveydi ne desem boştu susmayi tercih ettim daha dgrusu anlamadigim icin ulkemizde kimbilir kac cocuk bu sekilde istismar ediliyor ve anlamiyor abimdir amcamdir dayimdir yapmaz diye bunu neden anlattim bilmiyorum evlatlariniza dikkat edin koruyun kollayin surekli ben bebegimi elimden geldigince korumaya calisiyorum kim olursa olsun kizimi biri kucagina aldiginda gozumu ayirmiyorum yasadgim seylerden dolayi boyle insanlara Allah ahlak akil fikir merhamet versin