Ay bağımlılık yaptı resmen çıkıyorum aradan 5 dk ya geçiyor ya geçmiyor elime alıyorum bırakamıyorum telefonu sürekli bu program açık nasıl bırakabilirim benim gibi olan varmı ne yapiyim
Bende birakmak istiyorum ama olmuyor :)))
Al bendende o kadr grmesem kendimi cok yalnz hssedyorum :)
Valla hamileyken de çok kaldırdım kızım. Doğdu 2 ayını geçti hala kulaniyor um insan kendi yanlış hissetmiyor en azından etrafındakilere söyleyemediklerini burda en azından paylaşa biliyoruz dertleşe biliyoruz halimize yatıp kalıp şükrediyoruz bazı şeyleri okuduktan sonra
Ayy hiç sorma bağımlısı oldum girmeden duramiyom öyle daliyom eşim hadi gel yanima yeter dio :))bütün vaktimi çalıyor
Facebook gbi gelio bna :)
Evet canim ya insan kopamiyo hele bir soru acdinmi cok merak ediyorsun kimler ne yazmiş diye
Al bendende o kadar bu gidişle silecek gibiyim elim sürekli telefonda ya hu
Aynen ya bende de öyle oldu birakamiyorum
Ben bu proqrami cok sevdim brakmak fikrim yok coox guzel proqram
sorma bana bildirimde gelmiyor girip bakiyorum her defasinda bide dogru yazsamda degistiriyor bakiyorum cogu kelime ikiser kere yazilmis sinir oluyorum
Kızlar fındık kurdu berna yi hatırlıyomusunuz 8 10 yıl önce erol evginin programında şarkı söylüyordu meşhur oldu. İşte o Bernanın ablası kurmuş bu uygulamayı sahibi ablasıymış yani :)
Soruyu ve cevapları okuyunca aklıma geldi paylaşmam istedim :)
Bende sürekli takipdeyim=)
Dogumdan sonra silersin hamilelikte olur bebek oldumu gözün bise görmez canım bnde ayni durumdayim
Sofreyi kaydet diyince acik.kaliyo canim bende oyle facebook instagram neyse bu uygulamada oyle oldu benim icin iyimi kotumu karar veremiorum ama bazen faydali oldugu kesin
Bnde oleyim.dogurdum sildim sonra merk ettigim seyler oldu geri yukledm smdi instgramdan facedem cok duruyom burda esime bile yazmiyom ilk buraya yaziyom :))))
401,984 soru
12,034,170 cevap
36,262 kullanıcı