11 mayis doğum günümdü esimle çok güzel kutladık ettik .akşam rwahtsizlandim 3 kere kustum sabah 4 de hastaneye gittik tahlil vs sırt üstü yatamadigimi da söyledim daha detaylı baktılar rontgen tomografi falan yatırdılar geldiğim beri oksijene bağlıyım. Doktor bugün geldi kalbi ciğere bağlayan damar genişlemiş. Aort aneverizmasi midir nedir öyle olmuş.ciddi bi durum yani.belki bugün yarın yoğun bakıma yatırırız dedi .Kanda kirli kanım çok yüksek çıktı.ve Kan da oksijenim çok çok düşük. Bir sürü doktor git gel yapiyo tahlil lier vs .iki bilegiim de delik desik iki kolumdada damar yolu var serum vs .dun kan sulandırıcı ya da başlattılar.astim yetmiyo bide bunlar geldi başıma.esim refakatcim olarak kalıyor. Dün dokrordan haber beklerken bacakları titriyodu .o kadar üzgünüm ki güçlü durmaya aglmamaya çalışıyorum. 32 haftalık oldu bebegim. Ben dün hastanede yatarken bebeğime ilk sipariş ettiğim kıyafetler gelmiş.artik umit yok kendimden de bebegimden de.keske bu bebek başka sağlıklı annenin karnında olsaydı. En azından başka birileri mutlu şekilde hamilelik geçirir doğurur buyuturdu .ziyaretgi vs de yasak annemler perişan agliyolar .iyimis gibi konusmama ragmen .daha bu damar konusunu da soylem3dim .kendim için 1 onlar için bin üzülüyorum..bu damar ameliyatı da çok riskli intra araştırdım ki.dokto4lwr bile genç yaşında böyle olmama acıyarak bakıyor.