0 oy
363 göst.
Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından
Merhaba kızlar size dün eşimle yaşadığımız olayı anlatmak istiyorum. Dün akşam yemek yerken kızım durmadı eşim sen ye ben bakarım dedi aldı çocuğu kaynanam gile götürdü bu arada kaynanam üvey eşimin öz annesi değil neyse. Sonra eşim geldi çocuk nerede dedim oraya bıraktım dedi. Tam ezan saati millet oruç zaten. Niye bıraktın onlar oruç çocuğa baksınlar yemeklerini mi yesinler dedim bu bana bağırmaya başladı noluyor kaldıysa orda bişi mi olacak diye sofradan kalktı gitti konuşmak için yanına gittim ben anlıcamı anladım istemiyorum git falan dedi. Bu kaynanam daha bebeğim 3 aylık devamlı öpüyor yanaklarını sıkıyor ve yanımdayken çocuğu emzirmeye çalışan kadın senin sütün yetmiyor ben emzireyim diyip duruyor 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ya belki yanlış anlamıştır  . Bazen iyi niyetle  ettiğimiz  sözler yanlis anlaşılıyor  olabilir
(13 puan) tarafından
Eşim kıskandığımı falan düşündü galiba gidip bide bu olayı onlara anlatmış
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun ne diyeceğimi bilemedim
0 oy
(6,974 puan) tarafından
Ben bakacam diyip baskasina satmis resmen :) bende birakmam bebegimi kimseye, 1 kere birakmisimdir esimin ailesine oda cok guvendigimden,ama cocuk durmuyor deyipte alip birakmam. Esin bos tavir yapmis senden bu tepkiyi beklemiyordu ondan agresif davranmis bence
0 oy
(2,755 puan) tarafından
Kaynanan kafayi yemis tabikide cocugunu ona birakamazsin alinirsa alinsin bos ver 
0 oy
(948 puan) tarafından
Allah'ım akıl fikir versin inşallah
0 oy
tarafından
Ben emziriyim mi diyor neyle emzircekmis ne garip insanlar var bukadar mudahale etmesine izin verme esinlede konusma anlasin hatasini
tarafından
Bu tarz insanlarin psikolojik sorunu var bence . Benimki de daha ek gıdaya geçmemiş çocuğa şerbetli tatlı yedirmek istiyor salçalı yemek ekmek çay vermek istiyor geçen akşam tartıştık bu sebepten. Bı tuhaflar
tarafından
Tartismissin ne guzel bazilari tartisamiyor bile kendi cocuklarini doyasiya buyutemiyor tahammul edemicegim birsey
tarafından
Yok valla ben karisilmasindan hoşlanmıyorum . Yedirmiyorum diye de bana çocuğu aç birakiyosun diyo. Simdiki zaman çok farklı çocuğa hiçbir faydası olmayan şeyi yedirmenin mantığı yok
0 oy
(2,270 puan) tarafından
Daha 3 aylık bir bebek bide yani nolur nolmaz illa kötülük yapacaklar diye bişey yok ama çok küçük sürekli öpülmesi dayanılır gibi değil bide seninki yetmiyor ben emziriyim ne demek ya çıldırmalık ben olsam bende bırakmam yani
0 oy
(136,908 puan) tarafından

Üvey kaynanada süt varmida emziriyo :angel:

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 544 göst.
14 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayselaras (283 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 866 göst.
2 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nazzzzzz___ (3 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 534 göst.
25 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Mel_ek (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 492 göst.
20 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,129 puan) tarafından soruldu

413,650 soru

12,452,207 cevap

46,352 kullanıcı

Kategoriler

...