0 oy
602 göst.
Diğer kategorisinde (29 puan) tarafından

image

image

hangi tarzı önerirsiniz kızlar?

12 Cevaplar

0 oy
(22,059 puan) tarafından
Ben 1.cisini kullanıyorum canim gayet güzel gold rengini almıştık 
(29 puan) tarafından
Banada o daha rahat gibi geliyo travl olan daha kaba sanki ilerde cocuk buyudunde daha zor olur diye dusunuyorum
(22,059 puan) tarafından
Aynen ya oyle kaba şeylere gerek yok emin ol zor oluyo alacaksan 1ciyi al 9 aydır kullanıyorum benim hoşuma gidiyo hem kaba dgl hemde ağır degil
(29 puan) tarafından
Bir kaç arkdsa sordum ilkden bu travlmidir nedir ondan alıp simdi daha 2 yasinda cocukları bu normal bebek arabasina geçmişler bende gosteris icin dunya para dokmek istemiyorum
(22,059 puan) tarafından
Aynen pahali 1.cisini al bosver
(29 puan) tarafından
Galiba öyle olcak :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
İkincinin farklı modeli var ve memnunum oğlumu 2.5 yaşına kadar bindirdim kızıma başka aldım 
(29 puan) tarafından
Iste bende surekli bebek arabasina para vermek istemiyorum bütcem kısıtlı uygun bişey olsun istiyorum ve kesinlikle kullanişli olmasi lazim yani
tarafından
2.5 yaşına kadar götürdü canım kızıma yenisi olsun istedim yoksa kırılma falan asla yaşamadım ben
(29 puan) tarafından
Hmm dogrudur kuzum ne biliyim acayip kararsiz kaldım
0 oy
(6,678 puan) tarafından
Bnm ki 1.sinde çok memnunum aynı rengi
(29 puan) tarafından
Pusetide varmıydı?
(6,678 puan) tarafından
Onu ayrı almıştım cnm
(29 puan) tarafından
Onu ne kadara aldin canım?
(6,678 puan) tarafından
Bebek arabasınıda puseti de çarşıda aldım bebek arabası büyük mağazalarda450 , 500 civariydı ben çarşıda tabi pazarlıkla 360 düşürdüm aldım pusette bebek arabasına da bağlanabiliyırdu onu da 100 tlye almıştım cnm o zmnlar dolar uçmamıştı şimdide patladı bu bebek arabası ne kadardır bilmiyorum satan yere de bağlı
(6,678 puan) tarafından
Bide gid3bilştsen çarşıya git daha uygun oluyo ve elinle bakarak almış okursun içi büyük bazı arabalara gmre 2 çocuk biner bnm kine
0 oy
tarafından
Gorerek almani tavsiye ederim canim kalitesine saglamligina bakabilirsin oyle  biz civilden iki tanwm aldik bi anneme bi bana ama gorunus olarak annekinki cok hos duruyo 1. resimdeki gibi ama kumasi saglamligi olsun ben pek sevmedim benimki de hem kaliteli hem saglam  falan dokununca kumasi saglamligi belli ediyo kendini 
(29 puan) tarafından
Eşimde görüp alalım diyo ama pusetlı olarak satılan yok ya normal mağzalarda genelde hep nette
tarafından
Var ya olmaz olurmu ben istemiyorum diye biz pusetsiz aradik hatta magazada
(29 puan) tarafından
Allah allah demekki biraz daha arastirmak gerekiyo :)
tarafından
Civile baktinizmi biz ordan aldik fiyatlarida cok uygundu annem 350 tl ilk resimdekinin aynisi valla  ben 500 tlye aldim pusette 99 tlydi ayri istersen
tarafından
Markasınida  yazayim babyforce diye bak istersen
0 oy
tarafından
1. kuzum  onlar daha iyi bncr 
(29 puan) tarafından
Oylar 1. Den yana :)
tarafından
valla kullanisli istiyorsan 1 tabi brn 3 yil once aldim daha yeni gibi ikincu bebegime kullaniyorum suan kuzum
(29 puan) tarafından
Evet ya kullanisli olsun ne gerek var biton para dokmeye
tarafından
evet canm oyle valla  .... iste ben bu arabayla iki cocuk daha buyuturum ... :)
0 oy
tarafından
Canım civilde indirim var bi bak istersen 
tarafından
Olur canim puset ben kullanmadım pek araba yetti bi hastane için falan tam yatan alırsan puset bile alma
(29 puan) tarafından
Bu arabalar tam yatiyo canim pusette  evet aslinda ama ne bilim sanki normal kendi arabamizda rahatlik acisindan cocuk icin iyi olur gbi alsam oyle 300 tllik felan almam
tarafından
Arabanız varsa al canim şuan renkler hemen hemen her yerde aynı takım olabilir takım olmasa bile ayrı ayrı şık olur
(29 puan) tarafından
Aynen ya güzel olur iyi oldu sizlerle konuştuğum:)
tarafından
Hayırlısı olsun canim benim
0 oy
(3,275 puan) tarafından
Mamma cheetah aldım bn cnm çok memnunum bi ona da bak istersen
(29 puan) tarafından
Evet bakdim oda güzel benim beğendiklerimden
(3,275 puan) tarafından
Bn griyi aldım beklediğimden güzel cıktı
0 oy
(89 puan) tarafından
1. Si canım o güzel
0 oy
(12,935 puan) tarafından

image

Canim valla bunlar o kadar agir oluyoki pisman olabilirsin kullandigim icin biliyorum. Ve 8 yil bebek.magazasinda calistigimdan. Ben sundan alicam. 900tl şuan ebebekte. 4.katta oturuyorum asansorumde yok. 

image

image

(29 puan) tarafından
Bu tam yatiyomu canım kucuk bebek için mesala uyudugunda felan
(12,935 puan) tarafından
Yatar pozisyonunuda attim canim bak. Illa bu model degil kraftin boyle 3 modeli falan var. Cabin falan diyede. Katlanip ucak kabinine girebiliyo
0 oy
(43 puan) tarafından
1. Bende alıcam inşallah kızımda alamadım inşallah 2. Çocuğa alıcam 
(29 puan) tarafından
Ins rabbim çok güzellerini nasip etsin
0 oy
tarafından
1.si hoşuma gitti benim 
0 oy
tarafından
Birinci daha iyi sanki 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 191 göst.
0 oy
12 cevap 129 göst.
22 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Fatoo (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 204 göst.
11 Haziran 2022 Diğer kategorisinde fatma23_karakas_ (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 65 göst.
13 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu

411,756 soru

12,395,434 cevap

44,134 kullanıcı

Kategoriler

...