0 oy
619 göst.
Diğer kategorisinde (443 puan) tarafından
Kızlar afedersiniz iki goysumun arası kızarmış önceden hafif ti pisik olmuştur geçer diye travazol kullandım günden güne berbat olmaya başladı etrafa dağılmaya başladı kabarcık kaşıntı yanma oldu elim değmiyor acıdan ne yapsam geçer acaba yaşayan varmi ne yapsam olmadı çok kötü oldu :(

8 Cevaplar

0 oy
(2,071 puan) tarafından
Ay ben her yazın yaşıyorum bepanthol iyi geliyodu banaa
(443 puan) tarafından
Pişik mi başka bişeymi bilmiyorum enfeksiyon kapmış gibi çok kötü oldu ilk defa yaşadım bende hiç olmazdı öyle
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hamatem varsa sur canim
(443 puan) tarafından
Malaesef yok canım
tarafından
Kremin yoksa zeytin yagi sür canim iyi gelicektir
(443 puan) tarafından
Oda yok kız valla :)
tarafından
yogurt koy canim yanmaz en azindan
(443 puan) tarafından
Bı kaç defa sürdüm serinletme yaptı ama yinede aynı oldu canım teşekkür ederim
0 oy
(11,233 puan) tarafından
Yaşadım çok beter di ama kendi gece ne kadar geçmedi maalesef cnm geçer inşallah 
(443 puan) tarafından
Kendi geçer diye bekledim ama yok ilk küçük leke gibiydi sonra kızardı kabarcık kabarcık dağıldı nerdeyse karnıma kadar elim değmiyor
(11,233 puan) tarafından
Kuzum arada oluyor bana niye bilmem Ve benim göğüs ucuma.kadar yayıldı doktor en sonunda egzama dedi
(443 puan) tarafından
İnşallah geçer canım
0 oy
tarafından
Benim sürekli öyle oluyor Ve dağılıyor sudyen giyme ve arasına bir tane yumuşak yazma koy geceleri öyle uyu geçer ben hep öyle yapıyorum krem sürme nemli kalıyor ve dağılıyor dedigimi yap gerçekten faydasını görecek sin 
(443 puan) tarafından
Evde kaynım olduğundan öyle sutyensiz de gezemiyorum ama gece atletle tek yatıyorum yinede geçmedi peçete koyuyordum birde kremsiz deneyeyim canım peki
tarafından
Krem sürme çünkü nemli oluyor daha berbat oluyor arasına bir şey koy  peçete iyi gelmiyor yazma koy bir parça bez köy ama yumuşak olsun sürekli sil nemli kalmasın
tarafından
Bak bide ne yediğine dikkat et ben ne zaman siyah zeytin yesem öyle oluyor önce küçük küçük sonra büyük oluyor vücuda dağılıyor
(443 puan) tarafından
Anladım canım herzamnki yediklerim değişiklik olmadı.ama.belkide farkında olmadan birşey de alerjide yapabiliyor.olabilir
tarafından
Evet ona çok dikkat et dedigimi yap inşallah iyi gelir çok acıyor biliyorum ıslak ve nemli tutma kuzum
0 oy
(8,063 puan) tarafından
Buz koy canım rahatlatır belki. Rabbim şifa versin 
(443 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(1,792 puan) tarafından
Krem kullan sürekli
0 oy
tarafından
Varsa eger trosy ve staffine cort sur bi kac surmeye gecirir
0 oy
tarafından
Travazol fucidin hematen karistir mantar bitio ama bakteri kalio o yuzden iyilesmeyebilir canim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 418 göst.
1 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (90 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 42 göst.
18 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sebnem77 (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 428 göst.
1 Ocak 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 464 göst.

414,188 soru

12,465,125 cevap

46,865 kullanıcı

Kategoriler

...