Kizlar esimle gorucu usulü tanstk ama birbirimizi taniyip sevdikten sonra nisanlandik su an ikimizde birbirimizi çok seviyoruz 8 aylik evliyiz ama esime ne adıyla seslenebiliyorm ne de birtanem canm gibi seyler soyleyemiyorum sadece mesajlasirken soyluyorum ama o her zaman bana soyluyo gecen konusuda gecti ben gulerek ben sana oyle kelimeler kullanmiyorum dedim o da güldü sen ismimi bile söylemiyosun dedi cok içimde kaldi bu seyi nasil yenebilirim acaba
Canım ya rabbim ağız tadı huzur mutluluk versin yuvalarımıza inşaallah sende o evde yokken sanki o evdeymış gibi seslen pratik yap
çok basit 1 kere şöyle gerisi gelir insan sevdiğine canım aşkım demeye utanırmi ya seviyorsun sonuçta sevgi söylenince paylaşılınca dahada güzelleşir güldürdünüz beni :)
Sende abartmissin iyice ama o kadar da utangaclik iyi birsey degil daha yeni evlisiniz araniz bu durumdan dolayi ilerde acilabilir
Aynısini bende yaşadım ismini bilem seslenemiyirdm canım cicim yok zaten ne esimde ne bende sonra zamanla o bana ismimle seslenince bende ona ismiyle seslenmeye basladm ama hala içimde onun ismiyle deglde farklı seslenmek geliyor canım hayatım GB ama olmuyor eşim sert mizaçlı oyuzden beni etkiyor söylersem tuhaf olur bundan sonra diye düşünüyorum
Yani enteresan gerçekten kocanız onlar sizin , ben her türlü severim çok afedersiniz p.p.. yerim bile derim hoşuna gider güler :)
Biz eşimle facede bi kitap grubunda tanıştık 2 yıl falan göremedik birbirimizi farklı şehirlerdeydik ilk gördüğüm an koşup boynuna sarıldım o kadar hasretten sonra hiç utangaçlık falan yapamadık :D
İlk başta canım demekle başla sonra gerisi gelir canım:)
Benimki hatun der gülüm der ben ismiyle hitap ederken kizar hiç tuhaf gelmiyor mu diye :) sonra aşkım demeye alıştım :)) sende alistir kendini
canım senin durumun bence kayınvalidenlerle birlikte yaşadığın için bu utangaçlığı üstünden atamamışsın zamanla alışırsın boşver, ve tamamen ağız alışkanlığı, ben de aşkım aşağı aşkım yukarı ama bi hayatım vs diyemem o bana der hep, söylemediğimiz için tuhaf geliyor. aşılamayacak şey değil, önemli olan sevgi, saygı, mutluluk.
1,487,835 soru
24,321,505 cevap
345,334 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın