Ne hayeller kurdum ama sabah işten geldiyi zaman kaldırdı sabahn köründe hadı kalk testi yap diye
Dümdük söyledim ilk kızımda o bana haber verdi
İkinci de ben ona ahhaha
Arayıp telefonda söyledim ben pek romantik değilim eşim hiç değil
şimdi ben 4 test yaptım düşükten sonraki gebeliğim 4 dü'de pozitif kan verdim falan bir buçuk iki saate çıkar dediler e nabız bekledim bekledim yok düşmüyo gecede arabayla gidiyoruz eşimle eve giderken hastaneye uğrada sonucu alalım dedim iyki gitmişiz zaten sonuç e nabız hiç düşmedi çatlardım ben sonucu bekleseydim almayı
Ben romantik degilim uyandirdim pat diye soyledim benim herifde odun tam uat uyu sabah konusuruz dedi dondu kicini yatti ☺️
Test yaptım evde silik olduğu halde emindim :) eşim gelmeden önce bı kutu ayarladım, içerisinde daha önce ördüğüm beyaz bebek patikleri koydum, testi koydum, birde minnak bı bebek yeleği vardı onu koydum en altinada bı kağıt üzerinde "ben geliyorum baba" yazısı :)) eşim işten gelmeye yakın telefonu odanın bı köşesine yerleştirdim , eşim TV izlemeye geçti bende sözde yemek hazırlıyorum halbuki kutuyu alıp peşinden gitcem :) hediye var dedim sana, ne hediyesi dedi, aç bak dedim , açtı tek tek baktı inceledi en son yazıyı görünce bana baktı tekrar kağıda ve tekrar bana baktı ve gerçekten mi? Dedi evet dedim göz yaşlarımi tutamadım, ayağa kalktı içten bı "ooyyy aşkım" dedi sarıldı :)))
Sonrasında da hep bebiş var bahanesini kullandım :D :D halen de öyle devam Gebelik haftamız 12+3
Ben eşimden öğrenmiştim hamile olduğumu test yapmıştık kan testi gitmiş hastaneden almış sonucu bende şehir dışına gidiyordum tebrikler anne oluyorsun demişti
Benim eşim çok fena ya direk anlıyor habire soruyor adet olmadın mı sonra test yapmıştık kan testi birlikte gittik negatif çıktı 1 hafta geçti hala adet olmadım kayınvalidemle gittik test yaptık pozitif çıktı söyledim akşam ona tahmin etmiştim zaten dedi
1,488,979 soru
24,338,032 cevap
345,928 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın