0 oy
407 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (531 puan) tarafından
Bugün akşam kızımı eve getirecez.  Hem bayram zaten bayramını evde geçirsin diye hemde alışsın diye çocuğa Inşallah ustesinden gelebilirim neler yapmalıyım tavsiyeniz var mı cici falan yapıyor kızım görünce ama daha başka alışması için neler yapayım 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Nerdekk kizinn cnm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Diğer posta sana kızanlardan biriyim sadece şunu dşycem sen güçlü ve akıllı bir annesin biliyorum ki evlatlarında sen gibi pırlanta gibiler kendini kasma bebeleri yanlız bırakma büyük kızını hep daha çok sev kıskanmasın
0 oy
(2,101 puan) tarafından
Onun yaninda bebekle cok ilgilenme gerekirse babasi baksin sen kizinla ilgilen.

Mesela kac yasinda bilmiyorum ama evcilik oynayin kardes olsun bi tane bebek ordan kardeslikten bahsedin.

Kardesle ilgili sarkilar dinleyin birlikte 

Mutfak etkinligi yapın kurabiye mesela

Bu sureclerde kardesiyle onunda ilgilenmesini saglayin bezini ver hadi ablasi gibi gibi 

:)
0 oy
tarafından
Sen elinden tutarak küçük çocuğuna dokunmasını sağla canım küçüğünü kucağına aldığında büyüğünü de al hatta küçüğünü sadece emzirmek için al büyüğüyle daha çok ilgilen ki kıskanmasın 
0 oy
tarafından

Öncelikle bezini falan açarken ayy kızım bak kardeşin kaka yapmış ama sen temizsin falan de benim oğlan kardeşinin bezini falan temizlerken gelirdi benide bezle diye önüme yatardı bunu başdan alıştırmalısın birde emzirirken falan seni görecek kıskanacak yanlız bırakmamaya dikkat et ağzına falan bişey verir anlamassın üstüne falan oturur kıskançlıktan malum oda bebek benimki 5 yaşına girdi küçükde 8 aylık olmak üzere daha yeni alışdı ama alışana kadar öldürdü beni ikisi kavga ediyo :) 

tarafından
Buda farklı bakıs acısı tabıkı
tarafından
Yani hani asla evlat ayrımı yapmam ikiside gözümün nuru ama vazgeçmedi bi türlü böyle ikna oldu birdaha da yapmadı işde çocuklar çok farklı amaa varya neler çekdim neler ayyyy evin ortasına işedi kakasını duvarlara sildi ahh ahh
tarafından
Ah kuzumm. Bu durumlarda pedagog ses egı almakta fayda vardır dıye dusunyorm. Cunku cocugun bır seye tepkısı var belliki. Neyseki düzelmiş tebrik ederim. Cok zor işler gercekten. Şuan tek evladm var dusununce ıkı cocuklu annelere kolaylklar dılıyorum. Zorlugu bırakın ıkı tarafı uzme den nasıl olur zor gercekten.
tarafından
Bide 3 üncüsüne hamileyim
tarafından
Allah bagıslasın kuzularını. Zorlugu oldugu kadsr guzellıgı de vardır güzelliklerine kurban olurum onların ben:*
0 oy
(76 puan) tarafından
Yalniz birakma cnm
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Mecbur alışacak cnm arada kucağına verir gibi yap bana yardım edermisin altını değiştirelim de onun kardesini sevmesine izin ver çok sakınma ki kıskanmasın cnm sakınırsan kıskanır Allah yardımcın olsun
0 oy
tarafından
Başta zorlanirsin ama alışacak canim sadece sabır yanına al annem birlikte emzirelim sen bana yardım et sende böyle bebekten emerdin faln buna benzer şeyler de 
0 oy
(147,164 puan) tarafından
Kizin nerdeki        

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 710 göst.
0 oy
8 cevap 520 göst.
0 oy
17 cevap 1,354 göst.
0 oy
10 cevap 604 göst.