Hanımlar yayla çorbanızı daha güzel yapmanin yolunu buldum tabiiki hepimiz güzel yapiyoruzdur fakat bu sekilde tadi biraz daha degisik ve enfes ben yagsiz yapiyorum ve hemen tarife basliyorum. Dilediginiz kadar yogurt (ben bu tenceremde yarinin az altinda yapiyorum yogurt ayarını) 1 yemek kasigi un (sile) 1 yumurta 1 adet tavuk bulyon (işin püf noktasi bulyonda). Ve tencere dolacak sekilde soguk su. Kizlar kaynayana kadar sürekli karistirin ki kesilmesin tencerenin altini kapatmaya yakin pirinc ya da arpa sehriye (ben arpa kullandim) ekleyin ve iyice kaynadiktan sonra nanesini ekleyin. Mükemmel oluyor. Kayinpederim yayla corbasindan nefret ederdi bundan bi icti 4 kase peşinden geldi mutlaka deneyin :** bu arada tavuk bulyon oldugu icin tuz katmaniza gerek yok ama dilerseniz cok az katabilirsiniz
Sen hiç akillanmadin dimi Gökçe. Ayy dur şimdi canım çekti bana yollasana kargoyla he olmaz mı ?? Ne ayıp ille de resim atck ya Allah yardımcın olsn .. kimse yemeğinin resmini çekip atmadı buraya ay sen nasıl bir kızsın öyle
Bu arada o çorba öyle yapılmaz tamamen yanlış yapmışsın beceriksiz
1,492,476 soru
24,386,544 cevap
349,034 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın