Okurken gözlerimden yas geldi. Dünyadaki en büyük acı evlat acısı cidden Allah düşmanıma bile yasatmasin. Benimde en korktuğum sey bebegim olduktan sonra. O bos konusan insanlardan öteki tarafta davacı olacaksin merak etme sen hakkini helal etmeden cennetin kapisindan adım bile atamayacaklar kul hakkina girmisler çünkü hatta belki azapları bile artacak Allah islah etsin akil fikir versin ne kadar çirkin kelimeler etmisler. Bebekken yavrusunu kaybedenleri o kaybettikleri bebekler sırat köprüsünden gecirecekmis canım sen hiç üzülme bebegine cennete melekler cok iyi bakıyorlar o seni biliyor ve görüyor vede cennetin en güzel köşesinde seni bekliyor. Rabbim sana bidaha evlat nasip etsin hic korkma onun kaderi öyleymiş kendini suclama Allaha isyan etme suphesiz ki o kimsenin hakkini kimsede bırakmaz⚘
Offf içim parçalandı o bos konusan insanlar de nefret ötesi. Rabbim sabır versin sana hayırlı sağlığı bir evlat versin inşallah canım
Allah yardımcın olsun ya
İnşallah en kısa zamanda hayırlı bir bebiş nasip etsin Allah sana
Okurken ağlamamak için zor tuttum kendimi çok zor olmalı canım senin için çünkü hiç sevdiğim birini kayıp etmedim Rabbim peygamber sabırı versin sana şöyle düşün öldüğünüz bebeğin o şekil cennette seni bekleyecek ve şefaatçin olacak küçük bir melek annesini cehenneme girmekten kurtaracak burada doyamamışsın miniğine ama öteki tarafta doyacaksın
canim Allah sabır versin basın sağ olsun çok üzüldüm
İçim parçalandı ya :( :(
Ya gözlerim doldu offf Rabbim kimseye yaşatmasın zordur evlat acısı hiç bişeye benzemiyor Allah sana sabır versin inşallah tekrar evladın olur
RABBİM bir daha yaşatmasın. Meleğin sana dualar ediyor olduğu yerden. Ben oğlumu öperim senin için
Allah yardımcın olsun basın sağolsun
1,487,349 soru
24,314,901 cevap
344,965 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın