0 oy
404 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Güya bugün yasak altlı ustlu oturuyoruz.cocugun uykusu  geldi indim evime 10dkkye eşimin halası çoluk çocuk arabayla geldiler arabyla 5dkk mesafede evleri.polis mi yoktu ortalıkta bilmem .kaynanam bakiyo kaynanasını kayinpederne yaslilar felçli biri zate .bide çalışıyor hepsi  .çocuğu ozlemisler bide iyikide uyumuş bı goremedik diolarmis .nasıl rahatlık bu ya .hâlâ yukardalar sesleri iniyo koca sesler.arasam kaynanama yazık ya kadın hep dio aslında .gidene kadar uyusun da görmesinler.her gelişlerinde uyuyor yavrum ağırlıkları çöküyor sanırım

4 Cevaplar

0 oy
(669 puan) tarafından
İyi uyuyor diyince uyandırmıyorlar eşimin amcası gelip uykudan kaldırıyordu hala öyle sinir oluyorum 
tarafından
Hepsini paralarim biliyorlar .gece ben bakıyorum kimse ugrasmiyo kusura bakmasınlar.  Onlar 2gorecek die kaldırmaz .esimde sagolsun istemiyo sesleri çok çocuk korkuyo.sakinlige alışmış çocuk garipsiyo
-Reklam-
0 oy
(5,330 puan) tarafından
Yavrunda biliyorki uyuyor maşallah 
tarafından
Kız hiç sevmiyor İnankı 8aylik 2aydir görmüyor .6ay her gördüğünde ağlıyordu dudak buzuyordu
0 oy
tarafından

Iyiki uyuyumus o zaman :D:D

tarafından
Şükür çok şükür .kendilerini bende sevmem çocuğumda bana çekmiş :)
0 oy
(2,668 puan) tarafından
Gercekten yazik ya

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 166 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 474 göst.
19 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde hilal02 (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 644 göst.
29 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Emelinannesi94 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 275 göst.
7 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,594 soru

12,277,502 cevap

37,793 kullanıcı

Kategoriler

...