Demek istediğim hadi bu saydığım kişiler den kötülük beklenir sonuçta el ocağı peki ya baba
Hayatta her darbeyi ilk babadan yersen el adamı demez mi seni baban bile sevmemis
28 yaşındayım ama dayanacak gücüm kalmadı artık düşündükçe nefes alamıyorum
Bazen diyorum keşke ölseydi hiç olmazsa sorana yok derdik lafı edilmez yüzüme vurulmazdi...
Sorun ne ki cnm
Baban ne yaptıki cnm bukadar öfke niye
Bende annemden yedim her darbeyi esimle buyuk kavgamiz oldu annemin ewine kus gittim kaynanamla kayinbabm geldi onlarin yaninda annem bana dedi bende seni istemiyorum defol evimden onlarin yaninda cok asaladi beni onlarin ekmeni niye yiyorsun zikim ye felan agir laflar sarfetti bi yanim soguk kaldi iste :((daha lohusaydim hersey esimin sevgilisi aramasiyla basladi annem beni ewinden kovdu sonra ortalik duzelince yuvan bozulmasin diye oyle yaptim simdi el adami hicbir lafina bakmiyor bile arkanda saglam kimsem yok çünkü:((
Aynı dertten muzdaribiz canım benim de babam bi gün olsun bekarken de evlendikten sonra da evlat yerine koyup bi kere halimi hatrımı sormadı. Sevgisini hiçbir zaman hissettirmedi annem zaten ben 14 yaşındayken vefat etti ondan önce de boşanmışlardı ben 7 yaşındayken. Ama şimdiki karısından olan çocuklarına bi ilgili bi şefkatli... Düşünmüyor değilim benim sucum neydi de beni sevmedi diye :((
Öyle deme canım en kötü baba bile babasızlıktan iyidir babamı ben çok küçükken kaybettik baba kelimesi duyunca için yanar kötü de olsa birine baba demek varlığını bilmek paha bicilemez bi duygu olmali
Kimse seni baban seviyor diye sevmez yada baban sevmiyor diye sevgisini esirgemez. Ki esler zaten bunun icin var birbirlerinin yarasini kapatmak icin yeri gelecek baban da kardesin de o olacak egerki bunu yapamiyorsa zaten yanlis es secimi. Senin artik kendi yuvan kendine ait yeni bir ailen var birak kotuyu unut gerekiyorsa da gorusme duyma bilme huzurunu kaciriyorsa uzak tut kendinden ailenden. O bu boyle dusunur diyede dusunme kimse ailesini seçemez ama hayatına dahil ettigin kisilerden sen sorumlusun ve tam tersine sen sevilmiyecek biri degilsin tam tersine sevilmeyi en cok hakedecek kisisin
1,495,384 soru
24,429,156 cevap
352,319 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın