0 oy
611 göst.
Diğer kategorisinde (187 puan) tarafından

20 yasindayim ve 90 kusurum yani en son oyleydi tiroitlerim calismiyor ve zor kilo veriyorum evdeyiz zaten cok kilo aldim nasil verdiniz kilolari oneriniz var mi :'(

16 Cevaplar

+1 oy
(3,036 puan) tarafından
Canım troidinnvarsa bi diyetisyenle gorus derim ona göre diyet programı hazırlıyorlar online diyet programı veren diyetisyenler var virüsten dolayı gitmek istemezsen ama kafana göre yapma derim bıraktığında 90 değil 95 olursun ki illa bırakacaksın kalıcı vermelisin
(187 puan) tarafından
Bu sefer inaniyorum yapicm gorenler beni 30 yasinda zannediyo resmen cok kotu bi his:(
(3,036 puan) tarafından
Sen bilirsin ama eşim 90 kiloydu 2 ayda 80 ne dustu ama diyetisyen eşliğinde ve şuan kilosunu koruyabiliyor
-Reklam-
+1 oy
(855 puan) tarafından
Tek çözümü diyetisyen eşliğinde verilen kilo. Öyle kendi kendime az yiyim hareket edeyim diyince olmuyo. Ben sezeryan göbeğim ve kafantina kiloları için başladım 1 hafta önce. Birine hesap verme zorunluluğun olunca otomatikman kesiyosun herşeyi ve hayatın daha programlı oluyor. Ayrıca tiroidin varmış zaten mecburen diyetisyen eşliğinde vermelisin... 
0 oy
(6,978 puan) tarafından
Tiroit sorunun varsa doktor sana ilac vermesi lazim, tedavi olmazsan zor verirsin canim 
(187 puan) tarafından
Canim yazdirdim levetron verdi bakalim kullanicam yarindan itibaren ama nasil bi yol izlemeliyim
(6,978 puan) tarafından
Tiroitlerin duzelmeden kilo vermen cok zor, doktoruna sorman lazim aslinda bunu belki diyetisyene yonlendirir
(187 puan) tarafından
100 den yukarisina bakiyomus malesef
(6,978 puan) tarafından
Ya bu ne sacmalik boyle...ben 8o kiloydum insulin direnci cikti diye diyetisyene gonderdi beni doktor, devlet hastanesinde
0 oy
(8,080 puan) tarafından

Bende istiyorum ama sadece istiyorum :D

(187 puan) tarafından
Yaaaa ama oyle deme ya top gibiyim ;))
(8,080 puan) tarafından
Verirsin canım çok takma kafana biz böyle de güzeliz dikkat et biraz yeter:) birde jacobs kahve iç sade aşırı derece de iştahı kesiyor
(187 puan) tarafından
Deniycem canim tesekkur ederim :)
0 oy
(413 puan) tarafından
Benim, ablalarım 16 kilo verdi İRON TEA diye Bi çayla, canm 
(187 puan) tarafından
Aa neymis o canim
(7,652 puan) tarafından
Çaylar sağlıklı değil hiç merak etme girme bu islere
(413 puan) tarafından
Sağlıkarına herhangi bişey olmadı kendim de kullandım, ben 7,kşlo,verdşm sadece, iştah kapatıyo
0 oy
(1,255 puan) tarafından
Yani az yiyorum ve yedikten sonra baya hareketliyim
(187 puan) tarafından
Bende pek hareket yok malesef
(1,255 puan) tarafından
Işte bol bol hareket ve su tek çözüm emin ol
(187 puan) tarafından
Tesekkur ederim deniycem:)
0 oy
(28,805 puan) tarafından

Ekmegi kes 

Dk verdigi ilâcı kullan

Bol su ic

Evde hareketsiz kalma sürekli spor hareketleri yap 

(187 puan) tarafından
Bu sefer yapicm:)
0 oy
(6,687 puan) tarafından
Sabah kahvaltini guzel yap oylen ve aksamlari sadece atişdir

Bide bol su ic
(187 puan) tarafından
Oyle yapmaya basladim hayirlisi yorumun icin tesekkur ederim
0 oy
(333 puan) tarafından
ilac kullanimi ve diyet tabiki..ilgili doktora gorunup ilaciniza baslamalisiniz
(187 puan) tarafından
Basladim canim ama bu surecte nasil bi yol izlemeliyim bilemiyoru.
0 oy
(782 puan) tarafından
Bende vermek istiyorum canim bende 19 yasindayim 77 kiloyum ve pko var zayiflamazsam bebegim zor olacak gel beraber verelim
(187 puan) tarafından
Olur valla verelim canim valla hamile kaldigimda 82 dim doguma 115 kiloyla girdim ya hala veremedim:( umarim olur bebisin bi an once
(782 puan) tarafından
Amin.canim amin  ben yarin isveç diyetine başlıycam 13 gunde 15 20 kilo verdiriyomus
(187 puan) tarafından
Aa bakiyim bi ona ya neymis bakm;)
0 oy
(2,648 puan) tarafından
Canım En iyisi sen Diyetisyene git
0 oy
tarafından
Spor yap evde
(187 puan) tarafından
Basladim bakalim hayirlisi
0 oy
(111 puan) tarafından
Bol su iç ve 30-40dk hatta istersen 1 saat pilates yap canım. Başlamadan önce bir yandan fotoğraf çek. 1 hafta snra tekrar çek farkı göreceksin. 1 ayda 10 kilo rahat verirsin. Pilatessiz olmaz. 
(187 puan) tarafından
Yaa oyle mi diyosun tesekkur ederim deniycem
(111 puan) tarafından
Kesin olarak garanti veriyorum sana canım. Ben zayıf olmama rağmen 17 günde 4 kilo verdim sadece pilates le. Senin kilon fazla olduğu için çok daha fazla kilo verirsin hiç merak etme. Bir hafta sonra bize değişimi yaz
0 oy
(1,114 puan) tarafından
En iyisi doktorun verdigi ilaclarina baslayacaksin canim sonra da devletin seni diyetisyene göndermesini beklemeyip ozel bir diyetisyene gitceksin hem daha cok ilgileniyorlar haftada yada 15de birde gider guzelce yagini falan olcturursun verirsin korkma daha coo gencsin ben oyle yapiyorum diyetisyensiz olmuyor maalesef
(187 puan) tarafından
Bencede oyle yapmaliyim yoksa olmucak dedigin gibi canim yorumun icin tesekkur ederim
0 oy
tarafından
Ah kuzum bende 74 kg yım nasıl verecez bılmıyorum bel fıtığım var spor falan da yapamıyorum 
(187 puan) tarafından
Of ya cok gecmis olsun keske ben senin kadar olsam boyumda kisa veririz insallahh
0 oy
(12,523 puan) tarafından
Dr ile görüs canım rahatsızlığın da varmıs 

Gecmis olsun verirsin inşallah 
(187 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim canim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 129 göst.
0 oy
3 cevap 114 göst.
16 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruya123 (478 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 383 göst.
30 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,412 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 163 göst.

405,630 soru

12,153,678 cevap

36,582 kullanıcı

...