Mrb kızlar nasılsınız bayadır girmiyorum ev işi bebek derken akşam oluyor
Bayramın 1. Günü kaynanama kısa kısa bize geldi elimizi öpecekti heralde Neyse akşama kadar durdu gitti ertesi gün eşimi aradı öğlen oğlum gel tatlı ye diye
Eşimde yasak falan dinlemedi tabi gitti
Kaynım eltim çocukları sonra kaynanamın kardeşi hanımı çocuğu falanda varmış eşime 2 saat verdim o 3 saatte geldi neyse bende buna küstüm gitmem zaten ama nezakettense olsa oğlum gelin tatlınızı yeyin diyebilirdi gel oğlum dedi bende eve gelince eşimi fırçaladım senin abinin ve dayin kadar aakklin yok millet çoluğunu çocuğunu biliyor sen bilmiyorsun diye gitmeseydin zaten anan bize gelmişti bayram günü dedim haksızmıyım ya sonra anan ne yedirdi size dedim yumurta pişirmiş 6 tane 6 çörek koymuş o kadar fena bi kadın ki millet gelip yemesin içmesin diye bayramın ilk günü bizdeydi 2. Günü bunlar gidince yumurta yapmış cok değiştiğine gitti kızlar
Dün dayısının hanımı çocukları izin saatlerinde çıkaralım diye aramış kadın nasıl kınıyor kaynanamı anlattıklarını duyunca ağzım açık kaldı şimdide aramış naptınız dün falan diye yarin beni çağırıyor ki ağzımdan laf alcak