0 oy
500 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Annem liseye giden kardeşim var diye evden çıkmıyor. Doğumuna da gelmedi 2 buçuk aylıkken gel artık dedim öyle geldi. Şimdide özledim gelin bizde bir ay kalın diyor kendi gelmiyor. Kış günü yollarda bebeği perişan edersin üşütürsün demiyor. Bide doğum gününde gelmeyecekmis gel benim evimde de kutla diyo. Siz olsanız ne dersiniz!

8 Cevaplar

0 oy
(960 puan) tarafından
Uzak şehirde mi ki 1 ay kalın diyor çok uzun süre değil mi? 
tarafından
2 buçuk saatlik mesafe arabayla. Babası da o kadar dayanamaz oğluma yani
(960 puan) tarafından
Yok 2 bucuk saatlik mesafe için 1 ay kalman çok mantıksız eşin yazık napıcak? Ben karısyım eşleri böyle yalnız bırakıp aile evine uzun kalmaya gitmelerine bence gitme gideceksende uzun kalma ama bu soğuklarda cocuk etkşlenir yazık.
tarafından
Etkileniyor hem de uykusu falan değişiyor. Evde tavana sepet beşik astık onda uyuyor. Annem gittiğimizde tavanını deldirmedi ben perişan oldum. Hem eşim ne yeyip ne içecek ek iş bile yapıyor. Bazen sabah akşam calisiyor eve gelip yemek yeyip diğer işe gidiyor çamaşırına yemeğine kim bakacak adamın yazık
(960 puan) tarafından
Yani annen cıkıp gelsin senin bebeğin var onun liseye giden cocugumu idare edemicek yazık sana bu havads, dediğin gibi eşine yazık zevkine gidipte kalınmaz ki suan eşin böyle çalısıyorken
tarafından
Aynen canım bende öyle diyecem kendisi bilir
-Reklam-
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Oldu onun dediği gibi olmuyor 
tarafından
Olmuyor da ne deyim şimdi. Annem herşeye alınan biri bişey söylesen kaynanana gidersin uzun kalırsın falan der
0 oy
tarafından
Bi garip annen nasıl durmuş 2,5 ay, eşinle falan sorunu oldumu annenin.
tarafından
Evet oldu. Evlendigimiz ilk yıllarda bi daha gelmem diye gitmişti zaten. Sonra bebeğin hatrina ben çağırınca geldi
0 oy
tarafından
Benim ailem ayri sehirdr oldugu icin gidince ben de uzun kaliyorum ama yazin giderim kışın çocuğu yollarda perisan etmem. Ara tatilde gelsin annen ozlediyse madem
tarafından
Bende yazın gidiyorum zaten hatta daha Ekim'de 1 hafta kaldım geldim. Ama artık havalar soğuk. Hemde eşimin izni yok yani bitek bizi bırakıp gelmek için götürmek istemez gaz eskisi gibi ucuz da değil
tarafından
Bosver o zaman otur oturdugun yerde ara tatilde kendisi geliyosa gelsin onun cocugu kocasi varsa senin de var sonucta
tarafından
Aynen canım. Zaten daha Ekim'de gittim ameliyat olcam gel dedi. Ama şimdi daha soguk
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Ben gitmem  dogum günüde benim evim dururken onun evine dusmez esimin ailesine karşı beni zor durumda birakir karışık durumunuz bir sey diyemiyorum ama annenin dedikleri mantikli gelmedi 
tarafından
Evet evinde rahat ediyor. Bide kardeşim çok yemek seçiyor istediği yemek olmazsa aç geziyor gelişim geriliği de var raporlu mama kullanıyorlar
(1,662 puan) tarafından
O zaman hakli kadin cnm hem dogum gununde bulunmak icin bunu istiyo olanilir yada yaryil tatilinde gelmeleri icin sansini dene
tarafından
Ya annem gene gelir de kardeşimi evden çıkaramıyor ki. Çocuğun göbeği bilgisayara bağlı
(1,662 puan) tarafından
Hic kadina yuklenme o zaman ergenle.ugrasmak zor
tarafından
Aynen çoook zor
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Hasta kardeşim olmasına rağmen İstanbul'dan Adana'ya geldi 1 ay kaldı dogumumda İstanbul'a taşındık kendi gelir götürür özlediği zaman bı yere gitcegimiz zaman bile annem taşır oglumu bana saçma geldi gelmemesi
tarafından
Benimki fedakarlığı karşıdan bekleyenlerden
(1,784 puan) tarafından
Annem gelmezse bende gitmem hele ki bu soğukta kimse kusura bakmasın çocuğumu düşünmek zorundayım
tarafından
Öyle canım bende gitmem herhalde. Yazın bikac kere gidiyoruz zaten
0 oy
(1,976 puan) tarafından
Canım özler ama böyle demesi saçma kendi gelsin kalsın 2 3 gün lise ye giden kardeşin var küçük degil idare edemez mi sen bebekle yolda perişan olursun eşin ne olacak
0 oy
tarafından
2.5 aylık bebek ile bu kış günü evet gidilmez. Kardesin okulda gidiyor madem birde bu dönem salgınlar  arttı okuldan hastalik birsey getiririm çocuğa bulaşır sonra uğraş dur. 

Çok özleyen kendi gelsin. 

Esin ile annenin zamanında sorunu olmuş bitmiş gitmis.bak torunu olmuş yani. Bu kadar kindarligi  sevmiyorum torunu için yumusasin.

Birde 1 ay esin sensiz neden dursun ki bebeğinin en sevimli dönemleri babada bu zamanları gormeli. 

Doğum.gunu içinde çocuğumun doğum günümü ister evimde yaparim.ister bir mekanda annen daha 2.5 aylık çocuğun 1 yas doğum.gunune mi karışıyor. Bence anneni tatlı dil.ile ugar özledin ise sen gel anne de. Ben bu hastalık zamani çıkamıyorum diye. 
tarafından
Yanlış anlamışsın canım oğlum 9 ay 11 günlük. Demek istedim ki doğumunda gelmedi 2 buçuk aylıkken ben çağırdım. Yalnız kalacaktım 10 gün öyle geldi. Bencede eşim de görmek ister bebeğinin bu giden zamanı geri gelmez. Her gün başka bı çeşit oluyorlar bebeklikte
tarafından
Pardon kuzum 2.5 ay konusunda ama şuanda ufak çok büyük değil. Bir hastalık özel bir durum.yon ise 2.5 saatlik yol.icin gidipde 1 ay kalınmaz.
Yine senin tercihin tabi ki
tarafından
Bende gitmek istemiyorum ki zaten gidince herşey valizde ortalıkta rahat olmuyo. Annem öyle diyo yok gel bı ay kal oğlumu özledim. Kardeşim de koca oğlan ama hazırlayan olmazsa aç gezer abur cubur yer idaresi zor yani. Çok yemek seçer gelişimi de geri

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 150 göst.
15 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Serapse (185 puan) tarafından soruldu
0 oy
43 cevap 734 göst.
12 Mart 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 636 göst.
25 Mart 2022 Diğer kategorisinde Bsrst (278 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 468 göst.