0 oy
634 göst.
Diğer kategorisinde (159 puan) tarafından

3 çocuk annesiyim eşim ceza evinde  3 aydır bi kavgada adı gecti kısaca arkadaş kurbanı oldu .hic bir gelirim yok evimiz kira gercekten ihtiyaç sahibiyim 1 ay önce doğum yaptım sütüm gelmiyor üzüntüden hem eşimden dolayı hemde maddi zorluklar dan dolayı bi kac yere baş vurdum pandemi vesayre ama onlar henüz beklemede muhtar 2 ayda bir erzak koli yardimi yapiyor ve cocuĝumun süt parasini aliyorum ama 3 cocukla da zor oluyor  hiç olmazsa çocuklarım için bez. Mama. Islak mendil. Süt olursa duacınız olurum ve bu anlattıklarım belgeli ispat ede bilirim 

Înşallah bi anne olarak sesimi duyan birileri olur ... Istanbul sultanbeyli de ikamet ediyorum 

notu ile kapatıldı: Yasak post

3 Cevaplar

0 oy
(22,058 puan) tarafından
Hangi sehirde otryrsun 
(159 puan) tarafından
Ozman hamileydim ben
tarafından
Seven sevilen hem evin var kira derdin yok ne istiyorsun sen daha yaaaaaaaaa harbi hastalık mı yaptı sana bu
tarafından
Kız bende sinir oldum 2 çocukdan bahsetmiş sürekli eski postlarında ama 3 çocuk demiş dünde ilginç
tarafından
Ya harbi ağlıcam ya 1100 lira kira veren ben ben ağlamıyorum ya ben sifr çocuğa mama ya para yetistiremedigim için inek sütü vermeyi düşünüyorum hanfendi ye bak ya yazık degilmi kizimmmm çocuğuna yediyosun onu milleti somururek git madem paran yok evini satttt dünya kadar paran olsun bizde o bile yok azıcık insanda gurur olur yaa ulan ben utanırim be kiracı olmama rağmen
tarafından
Kuzum boş ver bunun yüzünden engel yeme
-Reklam-
0 oy
tarafından

Allah yardımcın olsun keşke yardım edebilsek bizde zar zor kendimizi idare ediyoruz canim ins cocuklarina yardımcı olan biri olur:'(

tarafından
Arkadaşım postunda yok manga yapıcaz yok g3zicez deye post açmışsın niye miletle dalga geçiyorsunuz burda duygu sömürüsü yapib az utanın be
(159 puan) tarafından
O yorum kac ay once siz iyimisiniz uzak dur postumdan sen utan utanilacak naptim ben
tarafından
Nemi yaptın git evini satt yuzsuz
(159 puan) tarafından
Sen kimsin pislik haddini asma
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Hangi sehirde oldugunuzu yazarsaniz daha rahat yardimci olanlar olcaktir
tarafından
Yazmış kız istanbul.diye

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 437 göst.
15 Aralık 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 209 göst.
16 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 224 göst.
28 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zuhalll (735 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 205 göst.
17 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Aslicikk (807 puan) tarafından soruldu

412,931 soru

12,432,366 cevap

45,705 kullanıcı