Doğum yapalı on gün oldu kaynanam ve gorumcem kaldılar yanımda heseyime karışıyorlardı annem gelirdi bana bakmaya kaynanam laf sokar sürat aşardı annem benim hattın için katlanırdı annem hem bana hem eve hem bebeğime yetişmeye çalışıyordu gorumcem üç çocukla geldi hiç yardımcı olmadı kaynanam desen baş köşede oturur laf söylenirdi ben sezeryan acısından bi haftada anca ayağa kalkabildim ilk gebeliğim bebeğim sarardı sap sarı oldu her bebek sarılık olur dediler hastaneye göndermediler emziremedim acıdan mama verdirmediler en sonunda bebeğim 21 derece sağlıkla 4 gündür hastanede yemeden içmeden kesildim sütüm azaldı annem gitmişti bebeğim bu gün taburcu olacak diye dün gece geldi kaynanam başladı anneme neye geliyon gelme bebeğe ben bakıcam geliyon oğlumun paralarını yiyon diye laf söyleyince eşim dayanamadı annesini ve ablasını evden kovdu o arbede de kaynanam bana sen eve gelin diye alıp sokulacak *** degilmissin dedi anneme de sokak sürdüğü dedi annem hep sustu şimdi annemde yok yanımda kaynanamda eşimle tekiz iki saat sonra bebeğimi almaya gidicem ne yapacagimi bilmiyorum 8 tane gorumcem var hepsi bana cephe aldılar ne yapmam gerekiyor benim