Eşim çocuktan sonra çok ilgisizlesti bana karşı evlendik birkaç ay ilgiliydi uyurken operdi bazen sarılırdi ne bileyim bir takım şeyler işte sonrasında ilgisizlesti bana karşı hep iş hep iş oldu bütün derdi eve geliyor hiç sohbet yok yemeğini yer hizmetini yaparım eline alır telefonu ya oyun oynar ya video izler ben öyle gariban gibi birşey beklerim karşında yeri gelir ayıptır söylemesi gece duş alırım suslenirim gittiğimde ya uyumuş olur ya yorgunum durak buram ayırıyor der zoruma gidiyor artık söylüyorum biraz ilgi bekliyorm cokmu birsey hemen kızar ben sizin için çalışıyorum çabalıyorum çalışıyorum nasıl dersin birşey yapmıyorsum diyor konuyu büyütüp tartışıyor ayıptır söylemesi ilişkimiz bile ya ayda bir yada 3 hafta da bir olur oda hevesini alır gider banyoya ben kalırım öyle kendimi paralı hayat kadını gibi hissediyorum ne yapacağımı şaşırdım kaldım çocukla zaten yoruluyorum üstüne gurbete gelin geldim kimsem yok burda biraz vakit geçireyim tek başımayım 2 yıldır evden çıkmıyorum en son 5 ay önce dışarı çıkmıştık bu yasaklarda geldi tam içeri hapsoldum boğuluyorum artık psikolojim alt üst oldu
Benim eşim eskiden kötu de olsa bana ne yapion durumun nasıl diye sorardi ,
Doğum yaptıktan sonra hal hattrimi bille soramaz Halle geldi yemek yer çay içer uyur ...
1,486,288 soru
24,299,167 cevap
343,950 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın