0 oy
331 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Koronada evde kalmaktan trendyol hepsiburada sürekli girip girip birşey alasım geliyor almak istemiyorum ama sürekli alışveriş yapıyorum durduramıyorum kendimi varmı benim gibi olup kendini durdurabilen 

12 Cevaplar

0 oy
(9,651 puan) tarafından
Sürekli bakıyorum ama almak daha nasip olmadi.. ama oda bi bağımlılık bence başka şeylere odaklan
tarafından
Sürekli almıyorum sepete ekliyorum ama bagımlılık olcak diye almıyorum buna bagımlı oldum resmen çok rahatsız oluyorum yeni kızım oldu ona alasım geliyor bişeyler
-Reklam-
0 oy
(3,767 puan) tarafından
Bende severdim netten alışverişi mağaza mağaza dolaşmayı oldum olsak sevmedim çünkü 

Ama ondanda sıkıldım ya sarmıyor artık kargo yu bekleme vs si
tarafından
İnşallah banada o sıkılma gelir
0 oy
tarafından
Ben de sürekli bir şeyler alıyorum hepsiburada dan
tarafından
Ben artık rahatsız olmaya başladım bu durumdan ama kendime engel olamıyorum
tarafından
Aynen bi de bu aralar solingen bıçağa taktım pikelere taktım hepsinden aldım valla yapacak bir şey yok çünkü evde en azından aldıklarıma bakiyom bakiyom mutlu oluyorum :D
0 oy
(671 puan) tarafından
Bn 2 gün kendimi bsy için hep eksik hissediyordum meğerse Trendyol a girmyomusum :)) 
tarafından
Bende ne zaman sıkılırsam kendimi trendyolda buluyorm
(671 puan) tarafından
Dükkana gelen müşteri gibi bazn öyle Bi girip gezelim dedik yapıyorum :)
0 oy
(3,275 puan) tarafından
Para varsa alışveriş bağımlısı olursun yoksa olmazsin ahaa parasizligin ilk defa bi işe yaradığını buldum :D
tarafından
++++++
0 oy
(135,454 puan) tarafından

Bende hep zalando ya bakiyom ama alamiyom :D

0 oy
tarafından

Bende öyleyim her Allahın günü eve kargo geliyor eşim de artık alıştı kargo mu geldi diye bile sormuyor :D

0 oy
(1,436 puan) tarafından
EVET BENNN TAM BENI ANLATMISSİN VE HALA DEVAM EDIYORUM BU KÖTU ALISKANLİGAA
0 oy
(12,866 puan) tarafından
Surekli bakiyorum can sikintisina ama fuzuli para harcamam almiyorum yani. En sonda ne zaman kendime yeni bisey aldim hatirlamiyorum
0 oy
tarafından

Ay bende öyle ama güzel bi giyim sayfası bulamadım patirti modamiz1 pazarium deppo defacto lcw koton addax buralar dışında güzel bi sayda var mı ya bulamıyorum kıyafet icin:D

0 oy
tarafından

Arada bir dozunu kaçırmadan alışweriş yapıyorum :)

0 oy
(51,841 puan) tarafından
calisiyokem oyleydim.her sabah bütün sitelere her markaya bakar alisverisimi yapar ondan sonra ise başlardım isi bıraktım internetten alisveriside biraktim.uc yıldır kafam rahat☺️

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 258 göst.
22 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Ayse Duran (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 368 göst.
0 oy
8 cevap 684 göst.
25 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Cennetim123 (70 puan) tarafından soruldu

411,134 soru

12,375,354 cevap

42,779 kullanıcı