Biz eşimin ailesiyle aynı binada oturuyoruz. Benim ailemleyse aynı şehirde ama yarım saatlik mesafede yaşıyoruz.
Normal zamanlarda 2 3 haftada bi annemlere akşam 4 5 gibi gidip 11 12 gibi evimize dönerdik. Ama korona çıktı çıkalı bebekle yolculuk yasak diye 3 aya yakındır gitmiyoruz annemlere. Kaynanamlarla hergün iç içeyiz ama.
Bugün bebeklerin ailesiyle şehir içi yolculuğuna izin verildiğini duydum ve eşim 4 haziranda 1 haftalığına izine çıkcak.
Eşime dedimki izindeyken gidip 3 4 gün kalalım annemlerde. 1 günden fazla kalmam ben dinlenmek için çıktım izne bilmem ne diye parladı. Bende 2 seçeneğin var ya gider en az beraberce 2 gece kalırız yada babam gelir alır beni istediğim kadar kalırım dedim.
Yok efendim bebeyi özlermiş bilmem ne
O zaman sende annenleri görmiceksin hergün bundan sonra beni annemlere götürdüğün günler sadece görebilirsin dedim. Yok aynı şey değil bilmem ne demeye başladı
Yanlış anlamayın kaynanamlarla olmaktan rahatsız değilim ama eşimin anlayışsızlığı beni çok kızdırdı bu konuda.
Evlenmeden önce de hergün iste götürürüm annenlere bilmem ne ayakları çekiyodu bi de. Tamam hergün gidemicemi bende biliyorum ama en azından bunca zaman sonra bana en az 2 gün kalmayı çok görmemeli.
Ben üniversite okurken bile 2 haftada bi gelirdim annemin babamın yanına evlendim aynı şehirdeyim ama daha az görür oldum
Eşimi de anlıyorum yoruldu kaç zamandır ama 2 3 ay sonra en azından 2 gece kalmayı çok görmemeli bana.
Babam gelip alır 1 hafta kalırım dediğimde de çocuğu bırak git sen özle çocuğu diyo bi de utanmaz.
Ama 2 gece kalmayı kabul etmezse lafımı yemem gider en az 1 hafta kalırım. Görür o