Bende evlenir evlenmez hamile kaldim canim. Kizim 31+5de doğdu 3gun yasadi. Simdi ikinciye hamileyim 31 haftaya girdik bu kizimizlada. Esim ilk bebege davrandığı gibi davranmiyor canm. Ama ben takilmiyorum inan ben bile ilk gibi degilim ister istemez korkum var ayni seyi yasarim diye. Baglanmaktan cok korktum. Ilk bebeğimle hep konuşuyordum bunla konuşamiyordum yeni yeni konusuyorum alisiyorum inan. esime gelene dek ben oyleyim anlican canim. İnsanın elinde olmuyor. Sende üzülme eminim esinde oyuzden oyle davranıyor dur. Dogunca cok farkli olur emin ol.
Canım kadınlar rahme füşünce babalar kucağına alınca hormonlar coşar o zaman farkına varıyolar şu an ona hayal gibi gwlmesş normal çoğu erkek böyledir takmana değmez
Canım çok normal ilkini kaybettiğiniz için. Bizde ilk bebeğimizi 15 haftalıkken kaybettik 2. Hamileliğimde eşim söylediğimde hayırlı olsun dedi sadece . Diyodum şöyle yaparız böyle yaparız dur bi doğsun bi hamileliğin ilerlesin hep öyle diyodu. Çünkü tekrar Allah korusun bişey olursa diye korkudan oluyo o. Şuan kızım doğdu 51 günlük gözü kızından başkasını görmüyo diyebilirim geçici bi durum üzme kendini
1,492,405 soru
24,385,436 cevap
348,981 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın