Kızlar 16 haftalik hamileyim size söyle anlatiym biz eşimle görücü usulü evlendik ve isteyerek beğenerek zorlama yok çokta seviyorum esimi . 4 yıl universte okudm evliyken farklı şehirde . 1 sene olacak esimin yanına geleli yani gerçek bi evli hayatı yaşayali . Geldiğimde hamile kaldım ama dusuk oldu kurtaj oldum sanırım eşimde bende çok etkilendik benim için daha zordu bence . Ilk o hamileligmde esim ilk öğrendi gözleri parladı karnımı severdi filan sonra tekrar hamile kaldım şuan 16 haftdym gayet sağlıklı bi sorun yok çok şükür ama eşim hala inanasi yok gibi yada bağlanmak mi istemiyor bilmiyorum . Dün hastanedeydm hamile insanlarn eşi yanında filan üzüldum kendime tamam bu aralar biraz sıkıntıdayız çok çalışıyor 8 de ancak geliyo eve ama aramadı bile yani naptın diye bu beni üzdü gelmemesi değil . Hamilelikle ilgili konusmuyor değil şakalar yapiyo filan farkında ama kendini bu duruma bağlamak istemiyor gibi dogsun ozamn inanrim diyi bende kendimi boule yalniz hissettm dün gelince de uzuldm akşam eve geldi tabi benm yüz düşük noldu filan dedi sarıldı filan ben pek yanasmadm bisey yok yorgunum dedm kapattım . Erkekler genelde mi böyle yoksa benmi alinganm bilmiyorum