0 oy
423 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,635 puan) tarafından
Dişimin ağrısı için gittim doktora. Hiçbirşey yapmam, yapmam için de 12 haftayı geçmek lazım dedi. Eğer şuan yaparsam düşük riski olur dedi. Ağlaya ağlaya eve geri döndüm zaten annemlerdeyim kendi evimizde değiliz. Az kaldı ağzımı kırasım var ağrıdan kafayı yicem ilaç içtim karanfil koydum.

12 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Karanfil degilde eşin yağını alsin karanfil yağı uyuşturucu etkisi var al mutlaka geçmiş olsun
-Reklam-
0 oy
(60 puan) tarafından
Zeytin koysana canm ya da parol
0 oy
tarafından
Sumak varsa sumak bas ben öyle geçirdim hamileyken geceleri uyutmuyordu
0 oy
(1,697 puan) tarafından
Üzüm sirkesiyle gargara yap canım hafifletir
0 oy
tarafından
Dişinol diye bi yağ var canim. Karanfil yağıymış. Hamileler kullanabilir mi bilmiyorum ama kesin etkili
0 oy
tarafından
1 yemek kaşığı kekigi 1 su bardagi suyla kaynat biraz demlemsin süz ve gargara yap bende cekiodum burdaki arkadaş önerdi okadar rahatım ki
0 oy
tarafından
Zeytinin çiğüdini çıkar dişine baskı yap 

Nane yağı al pamuğa sür dişine baskı yap canım hafifler ve uyuşır
0 oy
tarafından
Dişinol  diye bi damla gibi ilaç vardı dışının üzerine damlatiyorsun  yanlis hatırlamıyorsam doktoruna sor sıkıntı olmazsa kullan 
0 oy
(14,489 puan) tarafından
Gündüz post açmıştın ,gittin demek doktora

Karanfili değilde karanfil yağı yazmış arkadaşlar.

Bı dene istersen 

Allah şifa versin.

Çok geçmiş olsun.
0 oy
(442 puan) tarafından
Hamileyken belirli haftalrda ellemiyor malesef 6 ayı geçmişti benim de uyuşturma dan müdahale etti mecburum dedi bittiğinde herhalde annelik güdüsüyle dayandinz normal şartlarda uyuşturmadan yapmam mümkün değil de demişti karanfil yağı uyuşturuyor diye biliyorum isterseniz deneyin
0 oy
(5,327 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım sarimsak koy
0 oy
tarafından
Canim yarim cay bardağı sirkenin içine bir diş sarimsak koy 5 dkkayi geçmiycek sekilde kaynat ılıdıktan sonra ağzını yakmayacak kivama gelince gargara yap.

Ağzinda uyusukluk gibi bi his yapabilir. Kavruluyomus gibide olabilir hatta ağzının içinde beyazlıkda yapabilir. 

Ben hamileyken diş ağrısına böyle çözüm bulabildim insallah sanada fayda eder. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 213 göst.
0 oy
3 cevap 192 göst.
22 Kasım 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 216 göst.
13 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde damlanur.krc (303 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 568 göst.
26 Aralık 2021 Aile kategorisinde Gamzenur25 (410 puan) tarafından soruldu