Biraz uzun Olcak ama içi mi dökmem lazım ağlıcam yoksa 2 yaşında kızım var ve 18 günlük kızım var 2 sine yetemiyorum galiba çok yoruldum küçük gece gündüz uyumuyor annem yakın Allahtan kızım ara sıra orda kalıyor doğumda kimse gelmedi yanıma yanıma kalacak refakatçi bile olmadı eşimin tarafı bahane buldu hep sabaha kadar odada tek başıma kaldım dikişli halimle oturdum ağladım sabaha kadar kaynanam köyde ineği falan var diye bahane buldu gelmedi ama kaynım kaza yaptı inek mal demedi kaldı oğlu diyceksiniz eltimin evinde 1 haftadan fazla durdu yardımcı oluyorum dedi bana gelince gelmedi her neyse bugün abisi çağırdı parke sökülüp köye gidecekmiş bende gitme dedim bana gelen mi oldu da sen gidiyon dedim herseylerine koşuyor kendileri olunca adım bile atmıyorlar çok yoruldum gerçekten doguma gelmedi kaynanam bide utanmadan 40 i çıkınca getir de çocuğu göreyim diyor sustum sustum ama dayanacak gücüm kalmadı intahar etmeyi bile düşünüyorum evlatlarım var işte o kadar doluyum ki . Bu yazdıklarım bi yani uzun oldu kusura bakmayın dua edin bana su süreci atlatayım uykusuzluktan sağ sola koptur yoruldum.