0 oy
387 göst.
Diğer kategorisinde (926 puan) tarafından
Yarın tam 35.haftaya giriyoruz .ve kontrolüm var son zamanlar artık çok zorlaniyorum .sol ayağım şişmiş ve ağrıyor. Mide karın agrım var karışık çözemiyorum. Bebek toplaniyo canımı yakiyo. Bi yandanda hastalıklarimi düşünüyorum.insallah bi sorun çıkmaz ve doktor da merhamete gelir de sezaryana karar verir .

Bugün iki bacağım birden uyuştu felç oluyorum sandim çok korktum napicagimi şaşırdım.. tansiyonumda yukseliyor.12 13 en son bugun 14 oldu cok kotu oldum hemen limonlu su ictim ...Hepinizden dua istiyorum sag sağlim bitsin artik bu gunler .artık buraya karamsar kötü şeyler değilse güzel şeyler yazmak istiyorum çok yıprandım bu zmaan zarfında 

7 Cevaplar

0 oy
(1,255 puan) tarafından
Ayyy az kalmış kuzum inşallah sağlıkla kucağına alırsın ya

Geçmiş olsun tek avazda inşalalh  
(926 puan) tarafından
Allah razı olsun .dua edin sezaryan olsun .normalden hem çok korkuyorum hemde sağlık sorunlarımdan dolayi daha riskli .doktor en son normal görünüyo dedi dogum icin ama .bende o kadsr nefes guc yokki.o aciyada dayanamam :'(
(1,255 puan) tarafından
Ahhh kuzum korkma allah yardım ediyor emin ol ben de çok korktum yalvardım sezeryan yapın yapmadılar ama söyle düşün arkadaşım sezeryan yaptı ikimizinde 4 aylik benim hiç bi ağrım ve göbeğim kalmadı onun epidural ağrısı karnı hala uyuşuk ve sanki doğum yapmamış göbek hala var
(926 puan) tarafından
Bir sürü sağlık sorunum var ondan dolayı istemiyorum normal doğumu. E korkusu da cabası ..Rabbim yardım etsin nerde varsa
(1,255 puan) tarafından
Amin kuzum amin allahım tek avazda inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Uf anliyorum seni canim zorlaşıyor zaman gectikce ben 39 haftalik hamileyim ve bugun sabahtan beri yarim saat bi saatte bir kasiklarimda sanki kramp giriyo ani bel be rahim sancisi gelip 40   50 sn sonra geciyo dogum yaklasti gece 3 ten bu yana gözüme uyku girmedi

Rabbim yardim etsin bizlere
(926 puan) tarafından
Aminnnnn aminnn ne zormus hamilelik kim bilir doğurup büyütmesi nasıl zordur .annelerimizin hakkı nasıl ödenir..
(1,255 puan) tarafından
Senin baya yaklaşmış 1 dk ya düşmüş ağrıların dikkatli ol
tarafından
Evet suanda da oyle 10 dk da bi bi sanci girip cikiyo digum yapan tum yakınlarım bunlar yoklama gercek sancida yerinden duramazsin dediler simdi gitsem belki kac saat sanci verilecek nst bagli kalacam alttan ikidebir kontrol zaten aciyo
(1,255 puan) tarafından
Aman aman evet bekle o alttan muayene mahvediyo nişanında gelir zaten
0 oy
tarafından
Tansiyonun varsa normal dogum yaptirmaz canim zaten 
(926 puan) tarafından
Ay inşallah yaptırmaz şimdi bunların sağı solu belli olmuyo. Aort aneverizması var ıkınmak tehlikeli diye biliyorum .ama doktor neye dayanarak nasıl normwl dedi bilmiyorum
0 oy
tarafından
Geceek bu gunlee 6 ay oncede ben acmistim bir suru post 41+1 de dogdu prensesimiz ve simdi bir gulusu dunyaya bedel az sabir:)
(926 puan) tarafından
Ay inşallah ikimizde sağlıkla evimize gelelimde ben bu acı sızı ya da  raziyim
tarafından
Sabir et guzel gunler yakinda :)
0 oy
tarafından
Sıkıntı yapma kuzum eger tansiyonun devamlı yükseliyorsa seni sezeryana alırlar benimde tansiyonum yükseliyor devamlı doktor sezeryan günü verdi
tarafından
Rahatsız olduğunu doktorun biliyor mu?
(926 puan) tarafından
Sözce biliyolar .acillik olmuştum 17 gün yattım. Kardiyoloji kadın doğum dahiliye göğüs hep beraber takip ediyodu .belkide haftayı erken bulduğundan öyle demiştir bilmiyorum ki
tarafından
Bu kadar rahatsızlıgınla seni normale almamalılar canım
(926 puan) tarafından
Yarin konusucam bakalim hayirlisi :(
tarafından
Hakkında hayırlısı olsun
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Inşallah sağ sağlim alırsın kucağına bebeğini geçer bu günlerde 
(926 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Allahim sag saglim evladini kucagina almayi nasip etsin hem sen hem bebegin cok uzuldunuz insallah yarin guzel haberler alirsin cnm 
(926 puan) tarafından
Amin canım amin Allah razı olsun.ailem eşim kaynanamlar hepsi perişan üzüntüden dua ediyolar sürekli. Bu zamana kadar yaşadıklarıma çok şükür .
Inşallah bundan sonrası güzel olur da güzel şeyleri paylaşmak nasip olur

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 156 göst.
21 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Birkizannesi (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 303 göst.
3 Mart 2021 Diğer kategorisinde Turka1993 (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 858 göst.
0 oy
23 cevap 775 göst.
9 Haziran 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Cemre56 (194 puan) tarafından soruldu

408,971 soru

12,291,897 cevap

38,231 kullanıcı

Kategoriler

...