0 oy
1,165 göst.
Diğer kategorisinde (1,800 puan) tarafından
Ablalar bacılar şimdi size sorum şu benim 4 yaşında bir oğlum var ellerinizden öper ondan önce bir dış gebelik geçirdim fakat sezeryan olup tuplerimin birini aldılar ve cevremdekiler diyorki hangi tüpü alilarsa sen ondan sonra doğum yaparsan kız erkek ne olursa ondan sonra hep öyle devam eder yani benim oğlum oldu ya şimdi hamileyim daha cinsiyeti öğrenemedim bundan sonra doğacak bebislerim erkek mi olcak ? ( Can sağlığıyla gelsin ona diyecek birşeyim yok ) ama sizler arasından böyle birsey duyan oldumu acaba bı sorayım dedim di ? :) 

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cinsiyeti erkek belirler kadının tüpüyle rahmiyle veya herhangi bişeşiyle alakası yoktur. Etrafındakiler  hangi tıp fakültesini bitirmişler ki acaba? :) 
(1,800 puan) tarafından
Ah bir bilsem nereyi bitirmisler :)
tarafından
He de geç boşver :)
(1,800 puan) tarafından
Öyle yapıyorum sağolun:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ay hayir ya cinsiyeti erkek belirliyor bubinsanlae hicmi okula gitmio en basiy biyoloyi bilgisidir

Kadinlar xx erkekler xy yani erkek geni erkekdedir
(1,800 puan) tarafından
Aynen öyle söylenti hep bunlar da
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Cinsiyeti kadının tüpleri değil erkekten gelen sperm belirliyor
(1,800 puan) tarafından
Pazartesi öğrenmeye gidicem inşallah cinsiyetimizi :)
(1,292 puan) tarafından
Rabbim gönlünden geçeni verir inşallah
(1,800 puan) tarafından
Amin tüm.bekleyenlerin inşallah
0 oy
tarafından
Evet canm ben duydum öyle diyorlar benim abimin eşi yengem aldırdı birini malesef aynı dediğin gibi 2 oğlu var. Kuzenim de aldırmış 7 çocuğu var 4 tane kızı vardı sonra seneler sonra hamile kaldı ikiz oldu onlarda kız 2 sene sonra yine hamile kaldı erkek oldu 6 kızdan sonra bir erkek oldu Allah büyük 
(1,800 puan) tarafından
Ama bak kızları olurken erkek olmuş digerlerinn kız olması tesadüf demekki ? Herşeyin hayırlısı olsun
0 oy
tarafından
Aynen canım oyke diye biliyorum ama hangi tüpünü bagladukar kız mı erkek mi bilmiyosun yani bu hangi cinsiyet olursa bı daha olursa o da aynı cinsiyet olacak diğer cinsiyetten olmaz artık diye biliyorum tabi Allahin işi Allah older ve olur 
(1,800 puan) tarafından
Oğlum var bitane bakalım Rabbim ne uygun görürse başım üstüne
0 oy
tarafından
Bu kadar bilgiyle sizi burda harciyolar deseydin 
(1,800 puan) tarafından
Haha bu iyiydi :)))
0 oy
tarafından
Kadının yumurtası ile cinsiyetin alakası yok canım bebeğin cinsiyeti erkeğe bağlı erkekten gelen sperm kız ise kız erkek ise erkek olur senin tüpünle alakası yok 
(1,800 puan) tarafından
Anladım çok sağolun yardımlarınız için
0 oy
(6,921 puan) tarafından

Canım sana çok net cevap veriyorum

Cinsiyeti erkek belirler kadında sadece y kromozomu vardır

Erkek de hem x hem y.

Yani bunun sende ki tüple hiç bir ilgi alekası yok nokta net:)

(1,800 puan) tarafından
Hadi bakalım bir oğlum var birde kızım olsun istiyorum inşallah duyar Rabbim :)
tarafından
Hayır tam tersi kadında sadece xx var erkekte xy var erkekten gelen y olursa erkek x gelirse kız olur
(1,800 puan) tarafından
Anlaşılmıştır teşekkür ederim :)
(6,921 puan) tarafından
Ha xx ha yy mühendiscim :)
O kadarını hatırlamıyorum demek ve anlatmak istediğim kadında ki sadece bir kromozom illa bi muhalefet olacaksınız:))
tarafından
:) yok kız yanlış olmasın diye yazdım
0 oy
tarafından
alakasi yok ki tüp ve cinsiyetin onu  elirluyen kromozomlar yani 
(1,800 puan) tarafından
Anladım. Teşekkür ederim ilginiz için

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 296 göst.
13 Ocak 2026 Aile & Aşk kategorisinde Mirayin annesi (2,921 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 192 göst.
26 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Kizinaasikbiranne (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 652 göst.
8 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde 2 canli (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 578 göst.

Kategoriler

1,502,850 soru

24,537,993 cevap

360,354 kullanıcı

...