0 oy
1,074 göst.
Diğer kategorisinde (1,793 puan) tarafından
Ablalar bacılar şimdi size sorum şu benim 4 yaşında bir oğlum var ellerinizden öper ondan önce bir dış gebelik geçirdim fakat sezeryan olup tuplerimin birini aldılar ve cevremdekiler diyorki hangi tüpü alilarsa sen ondan sonra doğum yaparsan kız erkek ne olursa ondan sonra hep öyle devam eder yani benim oğlum oldu ya şimdi hamileyim daha cinsiyeti öğrenemedim bundan sonra doğacak bebislerim erkek mi olcak ? ( Can sağlığıyla gelsin ona diyecek birşeyim yok ) ama sizler arasından böyle birsey duyan oldumu acaba bı sorayım dedim di ? :) 

29 Cevaplar

+1 oy
(50,982 puan) tarafından
cevrendekiler tıp mi okumuş acaba benim hicbir fikrim yok canim bilmiyorum
(1,793 puan) tarafından
Ne bileyim işte sorayım dedim Allah'tan ne gelir belli olmaz başım ustune ama işte kafa karıştırıyor böyle seyler
(50,982 puan) tarafından
hayirli saglikli olsun insallah
(1,793 puan) tarafından
Aminn tüm bekleyenlerin inşallah
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Canım benim bir tanıdığımda var yumurtalıklarından birini aldırdı doktor demiş yumurtaliklar kızi yada erkeğin oluşmasinı sağlıyor. Yani onun yumurtalığı erkek olanmış senin erkeğin olmaz demişlerdi 3. Çocuk doğurdu 3üde kız olmuştu ama bilmiyorum
(1,793 puan) tarafından
Aynen öyle
tarafından
O nasıl doktormuş öyle :D Adım başı üniversite olunca doktorlar da kocakarı mı oldu noldu :D Tesadüften başka bişey değil. Benim kuaförüm de bana ilk bebeğin kız olsun, onun da saçını yapayım demişti, ilk çocuğum kız olacak. Evliya mı o zaman kuaförüm :D
(1,793 puan) tarafından
:D bu da bir yorum :))) rabbim herkesin gönlüne göre versin kendi herşeyin en iyisini bilir benimki sadece bir merak
(1,772 puan) tarafından
Cinsiyet belirleyici erkektir kadınla kadının yumurtalariyka alakası yok erkeğin spermleri belirler cinsiyeti
(1,793 puan) tarafından
Anladm teşekürler
0 oy
(17,052 puan) tarafından
duymasım böyle bişey alakası yoktur bence 
(1,793 puan) tarafından
İnşallah öyledir teşekkür ederim :)
0 oy
tarafından
Cok sacma kim dediyse sacmalamis ne tuhaf insanlar var Allahıııımmm
(1,793 puan) tarafından
Aynen bende burdan duyan varmı böyle bişey diye merak ettim teşekkür ederim yorumunuz için
0 oy
tarafından

Canım bana burda belki kızarlar ama kim dediyse doğru demiş :)

(1,793 puan) tarafından
Demekki benden başka duyan varmış :) şimdi ben 5 çocukda yapsam erkek mi yani eşimde diyor heveslenme aslan parçası gelecek diye
tarafından
Orasını ALLAH bilir canım
Ama doğruluk payı var  annemden biliyorhm ☺️
(1,793 puan) tarafından
Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun sağlıcakla gelsin tüm bebisler
0 oy
(5,373 puan) tarafından

Yoo cinsiyeti erkek belirliyo bnm bildiğim bizdrkiler hep x erkekten x gelirse kız y gelirse erkek galiba bn öyle biliyorum bide yumurtlama gününe denk gelirse erkek olur çünkü y ler daha hızlı ama çabuk ölüyo ama yumurtlamadan önceye denk gelirse y ler ölmüş oluyo o güne kadar x yaşıyo kız oluyo :D

(1,793 puan) tarafından
Okudum seni mi kircam hakkımızda hayırlısı olsun bakalım
(5,373 puan) tarafından
Tşkler bi artını alırım gari :D
(1,793 puan) tarafından
Ah bugün postlarınzda gördüm vermek isterdim ama sanırım daha puan yetmiyor ama al sana +++++++++++++ ;)
(5,373 puan) tarafından
Canın saolsun kuzum :)
(3,563 puan) tarafından
Tubacım yumurtlama günüme denk gelmişti benim de erkek değil kızçem oldu çok şükür =))
0 oy
(12,523 puan) tarafından
Ne alakası var canım ya 

Yok öyle bir sey 
(1,793 puan) tarafından
İnşallah pazartesi cinsiyet öğrenmeye gidicem kız derse çok mutlu Olcam erkek derse yine çok mutlu Olcam ama erkek derse bu diyenleri doğruluyor olacak sanırım
0 oy
tarafından
Bilime aykırı. Yumurtalar değil sperm cinsiyeti belirler. 
(1,793 puan) tarafından
İnşallah dediğiniz gibidir bakalım kısmet
tarafından
Evet dediğim gibi, çünkü bilimsel. 2x2=4 kadar bilimsel. Oğlun olursa da tesadüf sadece. %50 sonuçta olasılık. Allah hayırlısını nasip etsin.
(1,793 puan) tarafından
Amin tüm bekleyenlere hayırlısını nasip etsin inşallah rabbim
0 oy
tarafından
Öyle bir şey yook tabikideeee
(1,793 puan) tarafından
Koca karı söylemesi o zaman buda Hakkımızda hayırlısı sağlıcakla gelsin tüm melekler
tarafından
Aynen öyle :)))
(1,793 puan) tarafından
Sağolun :))
0 oy
tarafından
Bu devirde herkes doktor olmuş cnm dinleme kimseyi öyle birşey olamaz. Canı veren rabbimdir. Onun işine karışılmaz 
(1,793 puan) tarafından
Doğru söylüyorsunuz Allah büyük ne gelirse baş üstüne
tarafından
Her daim cok sükür :)
0 oy
(1,357 puan) tarafından
Erkek sol kasikta gelişir kız sağ diye biliyorum  mesela tuplerde öyle sağ sol olarak. Doğruluk payı vardır 
(1,793 puan) tarafından
Benim sol tüpüm alındı oğlum oldu üstüne ? Hayırlısı olsun ne diyelim bı mrek işte benimki pazartesi öğrenecem inşallah cinsiyeti de :)
0 oy
(112 puan) tarafından
Kadının yumurtasında xx kromozomu olur yani erkek ve erkek. Erkekte x ve y kromozomu olur yani erkek ve kız. Yumurta sabittir cinsiyeti erkek belirler yani binlerce spermden kız veya erkek cinsiyeti taşıyan herhangi biri. Bu durumda yumurtalıkların biir kız biri erkek düşüncesi çürüyor. Ki bu bilgileri 8. Sınıfta herkese öğretiyorlar. Hatta o yüzden kız olursa halaya erkek olursa dayıya benzer. Genin cinsiyet ağırlığının alınan tarafına göre. 
(1,793 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim yorumunuz için :)
0 oy
(3,212 puan) tarafından
Kocandan gelen spermin cinsiyle tüplerin bir alakası yoktur canım. Sağlıkla gelsin bebişin. 
(1,793 puan) tarafından
Ay inşallah :) tüm bekleyenlerin bebisi sağlıcakla gelsin inşallah
0 oy
(232 puan) tarafından
Cnm bende dış gebelik geçirdim bi tüpüm alındı bana da öyle dediler oğlum vardı zaten tekrar hamile kaldım erkek oldu 3 yıl sonra tekrar hamile kaldım yine bi oğlum oldu bana da aynısını dediler bilemiyorum yani 
(1,793 puan) tarafından
Tmmdir haber edicem :)
(1,793 puan) tarafından
Bulut Miraç haber et demiştin net bişey söylemedi ama kız gibi dedi :) ❤
(232 puan) tarafından
Ayy cnm inşallah rabbim gönlüne göre versin inşallah
(1,793 puan) tarafından
Amin inşallah değişmez:)
(232 puan) tarafından
Inşallah cnm
0 oy
(4,174 puan) tarafından
Allah ne demişse O olur...
(1,793 puan) tarafından
Ona sözümüz olabilir mi ? Ne gelirse baştacı
0 oy
(7,639 puan) tarafından
Ne alaka cinsyeti belirleyen erkek kromozom sayısı   kadınla alakası yok 
(1,793 puan) tarafından
Öyle tabi benimki bı merak bana söylenilen şeyi başka bilen duyan varmı diye
0 oy
(35 puan) tarafından

Benim bildiğim erkeklerden gelen kromozomlar belirliyor

image

(1,793 puan) tarafından
Baya Google falan sorulmus yorduysam sizi kusura bakmayın :)
(35 puan) tarafından
Yok onemli değil sadece yanlış bilgiyi duzeltmek istedim. Sonuçta seni de yanlis yönlendiriyorlar.
(1,793 puan) tarafından
Ben merakımdan sordum duyan varmdr benim.gibi diye :) sağolun
0 oy
tarafından
O saçma inanma öyle şeylere canım 
(1,793 puan) tarafından
İnanmıyorum zaten ama benim gibi duyan bilen varmıdır diye merak ettim sadece teşekkür ederim :)
0 oy
(1,186 puan) tarafından

Sen inanma o konuşanlara canım Bi taraflarından uydurmuşlar en iyisini Rabbim bilir gönlünden geçen olsun <3

(1,793 puan) tarafından
Amin inşallah öyle olur :)
0 oy
tarafından
Valla canim ne yalan soyleyim.bende öyle duydum afedersin hatta iliskiden sonra saga dönüp yatarsan erkek (sag tüpten kaynaklı) sola  dönüp yatarsan kız(sol tüpten kaynaklı) olir demislerdi...

Ne kadar doğru oldugu tartişılır tabi cnm 
(1,793 puan) tarafından
Anladım söylentiler var evet bakalım doktoruma da sorcam doğruluğu varmıdır diye teşekkür ederim:)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 127 göst.
25 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Kizinaasikbiranne (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 463 göst.
8 Haziran 2023 Aile kategorisinde 2 canli (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 442 göst.
0 oy
26 cevap 511 göst.
22 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Beratcinar (2,994 puan) tarafından soruldu

405,770 soru

12,159,772 cevap

36,601 kullanıcı

...