Bi gireyim dedim gördüğum posta bak
Biz sensiz napariz kuzum benim sen girmezsen bnde girmiyorum o zaman sen olmadan sevmem buralari tadi tuzu olmaz
Burdan da senin canını sıkanlara sesleniyorum emin olunki mihrimin pamuk şeker gibi kalbini kırdığiniz için onu üzdüğünuz icin ömür boyunca sahip olamayacaginiz kalbi tertemiz birini kaybettiniz
Rabbim seni öyle insanlardan korusun beybitomm iyikide belli etmişler nasil insan olduklarini
Seni seviyorum kankitomm biz zaten görüşüruz seninle❤❤❤
Allaha emanet ol canım
Allah'a emanet ol
Kim ne derde desin takılma guzel kalpli insan Rabbim hayatin boyunca mutlu olmani nasip etsin. Isinde basarili olmani..
Allaha emanet ol ❤❤❤❤
Mihrim hepten gitme yaa boşver aman insanları hastalığından veya bu tür şeylerden vuran kişilerden ne bekliyorsun yani ama.burdan da gitme seninle bağımız asla kopmaz biliyorsun canimmm boşver sen 33 yaşında çocukla çocuk olup aklı başında bir hatunsun aman salla be balım
Yaaa gitme ama deli kız gir arada
Bende kullandım antidepresan yani delimi oluyoruz saçmalık yaa bakma lütfen sen o insanların lafına ben az çok seni yorumlarda görüyorum kimseye kırıcı olmadın hiç görmedim Allah ım güzel gönlüne göre versin inşallah kucağın bebelerle dolsun sende Allah a emanet ol
1,493,210 soru
24,398,211 cevap
349,919 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın